'Sinan Oğan kararını pazartesi günü açıklayacak'

Gazeteci Fatih Altaylı, yaptığı açıklamada ATA İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçiminde hangi adayı destekleyeceğini pazartesi günü açıklayacağını duyurdu.

GÜNDEM 20.05.2023, 21:55
4
'Sinan Oğan kararını pazartesi günü açıklayacak'
ATA İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, 14 Mayıs seçimlerinde yüzde 5.17 oy oranıyla üçüncü sırada yer aldı ve ikinci tura geçti. Oğan'ın, ikinci turda Recep Tayyip Erdoğan veya Kemal Kılıçdaroğlu'na destek çağrısı yapacağı merak konusu oldu. Bu bağlamda, Ata İttifakı paydaşlarından Zafer Partisi'nin Genel Başkanı Ümit Özdağ, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile, Sinan Özdağ ise Cumhur İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü.
Gazeteci Fatih Altaylı ise, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Sinan Oğan ile görüştüğünü ve hangi adaya destek vereceğini pazartesi günü açıklayacağını duyurdu.
Altaylı, paylaşımında, "Az önce Sinan Oğan ile konuştuk. “İki liderle de görüştük. Henüz bir karar vermedik. Kararımızı pazartesi günü açıklayacağız” dedi. Bunun dışında şunla anlaştı, bunu destekliyor iddiaları doğruyu yansıtmıyor" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı