Sinan Oğan ve Şahan arasında ‘Şaban’ diyaloğu! Özür diledi

Sinan Oğan ile komedyen oyuncu Şahan Gökbakar arasında ilginç ‘Şaban’ diyaloğu yaşandı. Komedyan Şahan Gökbakar, Sinan Oğan etiketlediği paylaşıma Sinan Oğan’dan özürlü cevap geldi.

GÜNDEM 17.05.2023, 14:25
2
Sinan Oğan ve Şahan arasında ‘Şaban’ diyaloğu! Özür diledi
Sinan Oğan komedyen oyuncu Şahan Gökbakar’dan özür diledi. 
14 Mayıs 2023 seçimlerinde yüzde 5.17 oy alan Sinan Oğan ve Şahan Gökbakar arasında sosyal medyada ilginç bir diyalog yaşandı.  
Twitter’ı etkin kullanan oyuncu Şahan Gökbakar geçtiğimiz gün sosyal medya platformu Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımda Sinan Oğan’ı etiketleyerek, “Sayın Sinan Oğan benim adımı vererek kendisini linç ettiği mi söylemiş. Gerçi Şaban Gökbahar demiş ama canı sağ olsun. Şaban da güzel. Beni kastettiğini düşünüyorum. Bir tweetimde neden aday olduklarını anlamıyorum minvalinde yazmıştım. Bu ilk tur sonucunu görünce çok net anladım. Yanlış anlaşıldıysam kusuruma bakmasın. Tebrik ediyorum.” ifadelerini yazdı. 

Sinan Oğan kimdir? Sinan Oğan’ın hayatı biyografisi detayları...

Şahan bey isminizi yanlış telafuz ettiğim için özür dilerim. Sizin de hakkımızı teslim ettiğiniz bu twitinizi çok önemsiyorum. Selamlar. https://t.co/LVhKBUIji4
— Dr. Sinan Oğan (@DrSinanOgan) May 16, 2023


Ata İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan’dan Şahan Gökbakar’ın söz konusu paylaşımına cevap geldi. 
Gökbakar’ın paylaşımını alıntılayan Sinan Oğan şöyle yazdı:

Komedyen oyuncu  Şahan Gökbakar ise Sinan Oğan’ın tweetini beğendi.
Şahan bey isminizi yanlış telafuz ettiğim için özür dilerim. Sizin de hakkımızı teslim ettiğiniz bu twitinizi çok önemsiyorum. Selamlar. https://t.co/LVhKBUIji4 pushfn('ads'); — Dr. Sinan Oğan (@DrSinanOgan) May 16, 2023
“Şahan bey isminizi yanlış telaffuz ettiğim için özür dilerim. Sizin de hakkımızı teslim ettiğiniz bu twitinizi çok önemsiyorum. Selamlar.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı