Sinan Oğan'a ‘Devlet Bahçeli engeli’ iddiası!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni kabinede, ikinci tur seçimlerinden Erdoğan'ı destekleyen Sinan Oğan yer almaması bazı tartışmaları beraberinde getirdi.

GÜNDEM 04.06.2023, 09:55
6
Sinan Oğan'a ‘Devlet Bahçeli engeli’ iddiası!
Yeni kabinenin açıklanması sonrası Sinan Oğan, sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı.

Yeni kabine açıklandıktan sonra yaptığı açıklamada "makam pazarlığı yaptı" iddiasının iftira olduğunu öne süren Sinan Oğan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları yazdı:
"Yeni kabinenin ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum. İlk gün de söylediğimiz gibi Sn. Cumhurbaşkanı ile bizim herhangi bir makam pazarlığımız olmamış, ilkeler bazında bir anlaşmamız söz konusu olmuştur. O sebeple ilk günden beri ismimiz üzerinde yürütülen “pazarlık” vs gibi spekülasyonların ne kadar yersiz ve iftira amaçlı olduğu bir kez daha görülmüştür. Başta ekonomi ve sığınmacılar olmak üzere önümüzdeki süreçte ilkelerimizin hayata geçirilişine hep beraber şahit olacağız inşallah…"

Oğan'ın bakan olmamasının ardından dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.
Sözcü TV canlı yayınına katılan 22. dönem AK Parti Milletvekili Emin Şirin, yaptığı açıklamada "Sinan Oğan'ın bakan olmamasında Devlet Bahçeli'nin etkisi var" diye konuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı