Sinan Oğan’ın kararı ortaya çıktı! Ata İttifakı tercihini yapmış gibi…

Ata İttifakı’nın Cumhurbaşkanı seçimi ikinci tur oylamasında kime destek vereceği merak konusu olmaya devam ederken Vecdet Öz’ün sondakika açıklaması kararın belli olduğu düşüncesini akıllara getirdi.

GÜNDEM 21.05.2023, 21:30
4
Sinan Oğan’ın kararı ortaya çıktı! Ata İttifakı tercihini yapmış gibi…
Ata İttifakı ortaklarından Adalet Partisi'nin Genel Başkanı Vecdet Öz’ün son dakika olarak yaptığı açıklama siyaset gündemine bomba gibi düşerken Sinan Oğan ve Ümit Özdağ’ın kararının ortaya çıktığı söylemlerini beraberinde getirdi.
Adalet Partisi'nin Genel Başkanı Vecdet Öz Halk TV canlı yayınına katılarak "Ata İttifakı artık resmen sona ermiştir. Biz yola çıkarken muhalefet ittifakı olarak çıktık. İktidarı desteklemek planımızda yoktu." İfadelerini kullanırken yaptığı bu açıklama Sinan Oğan ve Ümit Özdağ’ın Cumhurbaşkanı seçiminde Cumhur İttifakı’na desteklerini açıklayacağı fikrini akıllara getirdi.
Vecdet Öz geçtiğimiz gün de yaptığı açıklamada Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ikinci tur seçiminde destekleyeceklerini açıklamıştı. Sinan Oğan’ın Ata İttifakı’nın destek vereceği Cumhurbaşkanı adayını yarın kamuoyuna duyurması bekleniyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı