Sinop’ta divan coşkusu

Saadet Partisi Sinop İl Başkanlığı’nın, il divanı yoğun bir katılımla Sabahattin Ali Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

GÜNDEM 01.02.2023, 04:35
1
Sinop’ta divan coşkusu
Saadet Partisi Sinop İl Başkanı Cavit Üçüncüoğlu, yaptığı açılış konuşmasında, seçim çalışmalarına start verdiklerini, tüm ilçe teşkilatlarıyla birlikte sahada olduklarını söyledi. Üçüncüoğlu, “Yeni ilçe açılışlarımızı gerçekleştirdik, atamalarımız yapıldı. Sinop’umuzun her yerinde partimizin bayrakları yükseliyor. Her geçen gün daha da büyüyoruz. Seçimlerden zaferle çıkacağımızdan şüphemiz yok” dedi.

Divanda konuşan Saadet Partisi (GİK) üyesi ve Genel Merkez Sinop İl Sorumlusu İslam İnce de, “Vatandaşımız en başta ekonomiden ama genelde ülkenin gidişatından memnun değil ama kimse üzülmesin hem Türkiye'nin hem de Sinop'un sorularını Saadet Partisi olarak çözmeye muktediriz. Seçimlere en hazır partiyiz. Burada bulunan il ve ilçe teşkilatlarının coşkusu son derece memnuniyet verici. Daha fazla efor sarf ederek Sinop’taki bütün haneleri dolaşarak, milletimize olan biteni anlatmalıyız. Algı operasyonlarına karşı insanlarımızı bilinçlendirmeliyiz” dedi. Divan öncesi esnaf ziyareti yaptıklarını belirten İnce, Saadet heyetine gösterilen ilginin gelecek seçimlere ilişkin bir izlek olduğunu ifade etti. İl divanına katılan gazeteci-yazar Gökçen Göksal da Millî Gazete ve TV5’in misyonuna değindi. Divan, çekilen fotoğrafın ardından son buldu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı