Sivasspor'dan ayrılma nedenini açıkladı!

Sivasspor'dan geçtiğimiz yaz ayrılarak Paderborn'un yolunu tutan Robin Yalçın'dan Türkiye günlerine dair çarpıcı itiraflar geldi.

SPOR 08.10.2021, 15:15
16
Sivasspor'dan ayrılma nedenini açıkladı!
Ülkemizde Çaykur Rizespor ve Yeni Malatyaspor formaları da giyen Robin Yalçın, geçtiğimiz yaz Sivasspor'dan ayrılarak Paderborn'un yolunu tutmuştu. Türk vatandaşlığı da bulunan Alman futbolcu, Transfermarkt adlı internet sitesine verdiği röportajda Süper Lig deneyimi ve Türkiye'den ayrılma nedenleri hakkında konuştu. İşte 27 yaşındaki stoperin o sözleri:

"Türkiye'de geçirdiğim altı yılda hoş, daha az hoş ve gülümseten şeyler yaşadım. İnsanlar sıcakkanlı ve futbol için ölüyorlar. Eğer başarılıysanız bedavaya yemek yiyebilirsiniz. Aksi hâldeyse markette beş dakika boyunca durup kendinizi tanıtmak zorunda kalabilirsiniz.
Almanya'da dışarı çıktığınızda on kişinin size olan yaklaşımı o kadar aşırı değil. Bunun avantajları ve dezavantajları var. Buraya geri dönmem Türkiye'deki hâlimden tatminkar olmadığımı gösteriyor. Kendimden memnun olsaydım '35-36 yaşıma kadar Türkiye'de kalacağım ve paramı orada kazanacağım.' derdim."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı