Sıvı yağ fiyatları uçtu! AGD İstanbul çekilişle ayçiçek yağı verecek

Ayçiçek yağı fiyatları durmadan zamlanıyor. Fiyatları fırlayan sıvı yağ artık çekilişle verilir oldu. AGD İstanbul Üniversitesi teşkilatı da öğrencilere çekilişle ayçiçek yağı verecek.

EKONOMİ 01.12.2021, 11:40
28
Sıvı yağ fiyatları uçtu! AGD İstanbul çekilişle ayçiçek yağı verecek
Türkiye’de ekonomik kriz en derinden hissediliyor. Çarşı, pazar, market ürünlerinin neredeyse tamamı zamlandı. Zamlardan en çok etkilenen ürünlerin başında ise mutfakların en önemli ürünü ayçiçek yağı oldu. Zamlardan en çok etkilenen grupların başında ise öğrenciler geldi. AGD İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüsü teşkilatı da öğrenci evlerinin en maliyetli ürünü olan ayçiçek yağını çekilişle bir öğrenciye verecek. Üç harfli marketlerde bile 5 litrelik ayçiçek yağı fiyatları 100 lirayı geçti. Neredeyse günlük olarak zam gelen sıvı yağ fiyatı ise hanelerin cebini zorlarken vatandaşlar hayat pahalılığından şikâyetçi…
AGD İstanbul Üniversitesi teşkilatı öğrenci evlerinin en maliyetli ürünü olan ayçiçek yağını çekilişle verecek. 5 litrelik ayçiçek yağı için düzenlenen çekiliş sonucu 3 Aralık’ta ilan edilecek. AGD İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüsü sosyal medya platformu Twitter hesabından, “Öğrenci evlerimizin bu ayki alışverişlerinde en maliyetli ürün sıvı yağı oldu. Biz de aynı dertten muzdarip bir evin bu aylık sıvı yağ ihtiyacını karşılamak için bir çekiliş düzenliyoruz. Çekiliş sonucu 3 Aralık Cuma Günü bu twitter hesabından duyurulacaktır.” ifadelerini paylaştı.
Paylaşımda çekilişe katılmak için @kampusbeyazit Twitter hesabının takip, beğeni ve retweet edilmesinin yeterli olduğu belirtildi.
Ayçiçek yağı çekilişi sosyal medyada ilgi gördü. Bazı kullanıcıların yorumları şöyle oldu:

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı