Siyah giyinme sonrası umutlar arttı

Geçtiğimiz günlerde Memur-Sen’e bağlı Büro Memur-Sen üyeleri tarafından gerçekleştirilen “siyah eylem” dikkat çekti.

GÜNDEM 05.11.2022, 07:05
1
Siyah giyinme sonrası umutlar arttı
Geçtiğimiz günlerde Memur-Sen’e bağlı Büro Memur-Sen tarafından Dışişleri Bakanlığı bünyesinde çalışanların ekonomik ve özlük hakları ile ilgili sorunlara karşı gerçekleştirilen siyah giyinme eyleminin ardından sendika yetkilileri, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile bir araya geldi.
Gerçekleştirilen siyah giyinme eylemi ile birlikte yurt içinde ve yurtdışında çalışanların maaşlarında enflasyon karşısındaki erime, özlük haklarına ilişkin sorunların giderilmesi dile getirilmişti. Gerçekleştirilen eylem ses getirirken, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, sendika yetkilileri ile bir araya geldi. Görüşmeye ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Bakan Çavuşoğlu ile görüştüklerini belirterek, “Büro Memur-Sen’in, bakanlık bünyesindeki yurt içi-yurtdışı personele yönelik ekonomik ve özlük taleplerini görüştük. Sayın Bakan’a, sorunların çözümüne ilişkin olumlu yaklaşımları için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Dışişleri Bakanlığı bünyesinde çalışan yurt içi ve yurtdışı personelin sorunlarına ilişkin geçtiğimiz günlerde Büro Memur-Sen siyah giyinme eylemi gerçekleştirmişti. Gerçekleştirilen eylemin ardından çalışanların hem ekonomik hem de özlük haklarına ilişkin taleplerini Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile bir araya gelerek aktaran sendika yetkilileri görüşmeden umutlu olduklarını belirtti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı