Siyaset kulisleri bu görüşmeye odaklandı: Özdağ-İnce bir araya geliyor

Seçimlere 8 ay kala Memleket Partisi lideri Muharrem İnce ile Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, bugün bir araya geliyor. Siyaset kulisleri yeni ittifak ve aday konusunda bu görüşmeye odaklandı.

SİYASET 07.11.2022, 15:05
1
Siyaset kulisleri bu görüşmeye odaklandı: Özdağ-İnce bir araya geliyor
Türkiye adım adım 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerine doğru gidiyor. Seçim tarihi henüz açıklanmamışken, siyasi partiler şimdiden seçim çalışmalarını hızlandırdı. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhur İttifakı, AKP lideri Erdoğan'ı aday olarak gösterirken, Millet İttifakı stratejik olarak seçim tarihini bekliyor. 
Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı kıyasıya yarışırken seçim arenasına yeni ittifaklar da katılıyor. Bu doğrultuda bugün siyaset kulislerini hareketlendiren kritik bir görüşme gerçekleşiyor.
Seçimlere 8 ay kala milliyetçi-ulusalcı olarak görülen Memleket Partisi ve Zafer Partisi liderleri bugün bir araya geliyor. Siyaset kulisleri yeni ittifak ve aday konusunda bu görüşmeye odaklanmış durumda.
Memleket Partisi lideri Muharrem İnce ile Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, bugün saat 17.00'da bir araya gelecek. 
İki liderin görüşmenin ardından basın mensuplarına açıklama yapması beklenirken, iki partinin ittifak kurması bekleniyor.
İki lider arasında bir mutabakata varılması halinde bu ittifakın Cumhurbaşkanı adayının Muharrem İnce olacağı da iddialar arasında. Öte yandan Muharrem İnce, 2018 yılındaki Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhuriyet Halk Partisi tarafından cumhurbaşkanı adayı olarak gösterilmiş ve yüzde 30.67 oy alarak ikinci olmuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı