Siyasi partilerin İstanbul İl Başkanları çevrim içi bayramlaştı

Siyasi partilerin İstanbul İl Başkanları ve Gençlik Kolları Başkanları video konferans yöntemiyle bayramlaştı. Bayramlaşmada, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe yer almadı.

SİYASET 14.05.2021, 18:25
14
Siyasi partilerin İstanbul İl Başkanları çevrim içi bayramlaştı
Siyasi partilerin İstanbul İl Başkanları, internet üzerinden video konferans yöntemiyle bayramlaştı. Bayramlaşmaya Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Anavatan Partisi İstanbul İl Başkanlı Mustafa Onur Aydın, HÜDA Par İstanbul İl Başkanı Tahir Kızmaz, Demokrat Parti İstanbul İl Başkanı Ekrem Eray Arda, Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin, Demokrat Sol Parti  İstanbul İl Başkanı Çiğdem Mercan, DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı Mehmet Gürol Ayan, Bağımsız Türkiye Partisi İstanbul İl Başkanı Fuat Şengül katıldı. 
Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, bayramlaşma programını sosyal medya hesabından paylaştı. 
Yazıcı, mesajında şunları kaydetti: 
"Mübarek Ramazan Bayramı vesilesi ile partilerin İstanbul İl Başkanları ile buluştuk. Filistin halkının haklı mücadelesinde tek yürek olmamız gerektiğini ve somut adımlar atma konusunda hem fikir olmanın elzem olduğunu ifade ettik. Katılan İl Başkanlarına teşekkür ederim. Bu bayram İl Başkanları Bayramlaşmasını organize eden İyi Parti İl Başkanı Buğra Kavuncu Bey'e teşekkür ediyorum."
Geçtiğimiz yıl bayramlaşma programını ise Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı organize etmişti. 
İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, Twitter hesabından, "Siyasi partilerimizin İstanbul İl Başkanlarıyla bayramlaştık. Önceki bayramlarda Cumhuriyet Halk Partisi ve Saadet Partisi'nin yaptığı ev sahipliğini, bu bayram biz yaptık. Bir sonraki bayramlaşma içinse Gelecek Partisi talip oldu. Konuşabilen, dinleyen ve ortak değerleri ön plana çıkaran siyasi anlayış, ülkemizi arzu ettiğimiz seviyeye ulaştıracaktır. Bu konudaki çabamız ve yaklaşımımız devam edecek." ifadelerini paylaştı. 
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İyi Parti İstanbul İl Başkanı Sn. Buğra Kavuncu’nun ev sahipliğinde geleneksel hale getirmeye kararlı olduğumuz partiler arası bayramlaşmamızı gerçekleştirdik.. Gelecek bayramlarda tüm siyasi partilerin davete icabet ettiği ve bir arada olabileceği sağlıklı bayramlar diliyorum." ifadelerini kullandı. 
Bayramlaşmada AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'nin yer almadığı görüldü. 
Öte yandan siyasi partilerin  İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanları da ayrı bir organizasyonla çevrim içi ortamda bayramlaştı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı