Siyonist Başbakan Netanyahu itiraf etti! Türkiye ile görüşüyoruz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "İsrail'le münasebetimiz devam ediyor" açıklamasının ardından Siyonist İsrail Başbakanı itiraf gibi açıklamada bulundu. Netanyahu: "Evet Türkiye ile görüşüyoruz."

DÜNYA 11.03.2021, 20:35
15
Siyonist Başbakan Netanyahu itiraf etti! Türkiye ile görüşüyoruz!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 26 Aralık Cuma günü namaz çıkışında Siyonist İsrail'le "münasebetimiz devam ediyor" sözlerinin ardından Siyonist Başbakan Binyamin Netanyahu'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. 
Kapalı bir oturumda konuşan İsrail Başbakanı Netanyahu, Türkiye ile ilgili bir soruya "Evet, Türkiye ile de görüşüyoruz, bu iyi bir gelişme" cevabını verdi.
Netanyahu, seçim kampanyası programı çerçevesinde dün Bat-Yam kentindeki seçmenleriyle bir araya geldi. Kapalı bir oturumda Türkiye ile ilgili bir soruyu cevaplayan Netanyahu "Evet, Türkiye ile de görüşüyoruz. Bu iyi bir gelişmedir" ifadesini kullandı. 
Erdoğan: "İsrail ile istihbari noktada münasebetimiz kesilmiş değil. En tepe noktadaki kişilerle bazı sıkıntılar yaşıyoruz. Gönlümüz arzu eder ki onlarla da münasebetlerimizi daha iyi bir noktaya taşıyalım” diye konuşmuştu.
Öte yandan Netanyahu'nun Birleşik Arap Emirlikleri’ne (BAE) bugün düzenleyeceği resmi ziyaret bir kez daha iptal edildi. Gerekçe olarak ise Sara Netanyahu'nun apandis enfeksiyonu nedeniyle hastaneye kaldırılması gösterildi.
Netanyahu, ilki Aralık 2020'de diğeri ocak ayında olmak üzere iki kez BAE'yi ziyaret etmeyi planlanmış ancak bu ziyaretler de çeşitli nedenlerle ertelenmişti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı