Siyonist gasp!

Siyonizm, Filistinlilerin parasına da elini uzattı. Filistinli esirlere ve şehitlerin ailelerine maddi destek sağlanması için toplanan 180 milyon dolarlık vergiye el koydu.

DÜNYA 13.07.2021, 04:35
25
Siyonist gasp!
Tel Aviv hükümeti aldığı bu karar ile ekonomik olarak kendisine nefes aldırmaya çalışıyor hem de vatanını savunanları ekonomik olarak cezalandırmak istiyor.
Ortadoğu’da kargaşa ve fitnenin merkezi olan, 60 yılı aşkın süredir Filistin topraklarında işgal politikaları yürüten Siyonist oluşum İsrail, kanlı elini bu sefer de Filistinli esir ve şehitlerin aileleri için ayrılan paraya uzattı.
Uluslararası hukuk kuralları gereği Filistin yönetimi adına vergi toplayan İsrail, hukuk tanımaz tavrını bir kez daha gösterdi. Filistin Esirler Kurumu kaynakları tarafından gazetemize verilen bilgide, Filistinli esirlere, çatışmalarda yaşamını yitiren Filistinliler çatışma mağduru olan kişilerin ailelerine maddi destek sağlanması için toplanan 180 milyon dolarlık vergi gelirine Tel Aviv tarafından el koyulacağı kaydedildi. Alınan karar ile Filistin’in ekonomik zarara uğratılmak istendiği de ifade edildi.
İsrail hükümetinin aldığı bu kararı ‘korsanlık’ ve ‘mali işgalcilik’ olarak değerlendiren kaynaklar, “Siyonist hükümet bu kararı ile hem bozulan ekonomilerine bir nefes aldırmak istiyor hem de vatanını işgale karşı savunanları, ailelerini cezalandırmaya ve onların daha da büyük mağduriyetler ile baş başa kalmasını istiyor” açıklamasında bulundu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 05:53
Öğle 12:43
İkindi 16:24
Akşam 19:23
Yatsı 20:43
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı