Siyonist kuduzdan adi paylaşım! Şeytanın ve Firavunun gayri meşru çocuğu

Siyonist İsrail rejiminin Gazze'deki el-Ehli Baptist Hastanesine yönelik alçak saldırısı sonrasında Siyonist İsrail'in aşırı sağcı Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir insanlık dışı bir paylaşım yaptı.

DÜNYA 18.10.2023, 01:35
1
Siyonist kuduzdan adi paylaşım! Şeytanın ve Firavunun gayri meşru çocuğu
Siyonist İsrail'in Gazze'deki bir hastaneye düzenlediği füze saldırısında en az 500 kişi hayatını kaybederken, katliamın ardından Siyonist İsrail'in aşırı sağcı Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir insanlık dışı bir paylaşım yaptı.
Ben-Gvir paylaşımında, " Hamas elindeki rehineleri serbest bırakmadığı sürece Gazze'ye girmesi gereken tek şey, bir gram insani yardım değil, Hava Kuvvetleri'nden yüzlerce ton patlayıcıdır" dedi.
Siyonist İsrail'in sözde Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun eski dijital medya sorumlusu Hananya Naftali, Gazze'deki El-Ehli Baptist Hastanesini bombalanmasının hemen ardından, "İsrail Hava Kuvvetlerinin, Gazze'de hastane vurduğunu" duyuran bir paylaşım yaptı.
Kısa süre sonra paylaşımı silen Naftali'nin, "Hastaneyi vuran füzenin, Gazze'den ateşlendiğini" iddia eden paylaşımlar yaparak dünya kamuoyunu manipüle etmeye çalıştı.
Siyonist İsrail güçlerinin Arapça Facebook hesabında atıldıktan sonra silinen paylaşım büyük bir infiale neden oldu.
Alçak paylaşımda, '''Tıbbi malzeme ve sağlık personeli yetersizliği nedeniyle Gazze'deki Baptist Hastanesi'nin bombalanmasına ve onlara merhametli bir ölüm verilmesine karar verildi” denildi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
Namaz Vakti 29 Kasım 2023
İmsak 05:59
Güneş 07:24
Öğle 12:32
İkindi 15:08
Akşam 17:30
Yatsı 18:49
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı