Siyonistler baskı yaptı, yasa teklifi geri çekildi!

Millî Gazete, Kıbrıs’taki büyük bir skandalı daha ifşa ediyor...

GÜNDEM 03.01.2023, 04:35
4
Siyonistler baskı yaptı, yasa teklifi geri çekildi!
Ulusal Birlik Partisi (UBP) İskele Milletvekili Yasemin Öztürk’ün 2022 yılının Ekim ayında yabancıların taşınmaz mal alımının sınırlandırılması talebiyle KKTC Meclisi’ne sunduğu yasa teklifinin geri çekildiği öğrenildi. Gazetemizin ulaştığı kaynaklar, söz konusu teklifin Siyonistlerin baskısı sonucunda geri çekildiğini kaydetti. Yaşanan durumun Siyonist odakların KKTC’deki gücünü de gözler önüne sererken KKTC’deki işgal de devam ediyor.
2022 yılının Ekim ayında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) çok önemli bir gelişme yaşanmış ve yavru vatanda iktidarda bulunan Ulusal Birlik Partisi’nin (UBP) İskele Milletvekili Yasemin Öztürk KKTC Meclisi’ne bir yasa teklifi sunmuştu. Yabancıların KKTC’de taşınmaz mal alımının sınırlandırılmasına yönelik bir teklif içeren yasa önerisinin kabul edilmesi halinde KKTC topraklarında yabancıların taşınmaz mal alımına sınırlama getirilecekti.

UBP İskele Milletvekili Yasemin Öztürk’ün KKTC Meclisi’ne sunduğu yasa teklifinin üzerinden aylar geçerken süreci yakından takip eden Millî Gazete şoke eden bir bilgiye ulaştı. Edindiğimiz bilgilere göre yabancıların KKTC’de taşınmaz mal alımının sınırlandırılmasına yönelik yasa teklifi geri çekildi. Söz konusu durumun Siyonistlerin baskısı sonucunda yaşandığı öğrenildi. Ulaştığımız kaynaklar yaşananların kabul edilemez olduğunu kaydederken Siyonizm’in KKTC siyaseti üzerinde ne denli etkili olduğu da bir kez daha gözler önüne serilmiş oldu.

KKTC’DEKİ vatan müdafaasına hizmet eder nitelikteki bir yasa teklifinin Siyonistlerin baskısı sonucunda geri çekilmesi akıllara durgunluk verdi. Yaşananlar Siyonistlerin KKTC’deki hain emellerinin gerçekliğini doğrularken Siyonistlerin KKTC siyaseti üzerindeki etkisi ‘Bu vatan kimin?’ sorusunu da akıllara getirdi. Nice şehidin kanıyla fethedilen yavru vatanda Siyonist işgal devam ediyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı