“Siz, bostan korkuluğu musunuz?”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Türkiye Büyük Millet Meclisinde (TBMM) partisinin haftalık grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

GÜNDEM 09.06.2022, 07:25
2
“Siz, bostan korkuluğu musunuz?”
İktidara sert eleştirilerde bulunan Akşener, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’ye yüklendi. Milletin sinir uçlarıyla oynayarak seçim kazanma devrinin bitiğini söyleyen Akşener, “Kavgadan siyasi rant devşirildiği günlerin geride kaldığına” dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “bay kriz” diye hitap eden Akşener, “Bay krizin ekonomi yönetimi sayesinde her gün zamla uyanıyoruz. Artık zamla yatıyor, zamla kalkıyoruz. Emeklilerimiz ‘Halk Ekmek’te sıra bekliyor. Gençlerimiz umutsuzluk içinde gün geçiriyor. Anneler evine et, süt, yağ, un, bez alamadığı için feryat ediyor. Milletimiz güvensizlik içinde yaşarken saraya göre her şey yolunda. Ülkede enflasyon makyajlı haliyle bile yüzde 73,5 olarak açıklanırken, beceriksizliğiyle bilinen Nebati Bakan, ‘Bu sistemden dar gelirliler hariç üreticiler, ihracatçılar kar ediyor’ diyor. Böyle bir rezalet olabilir mi? Utanmadan dalga mı geçiyorsunuz? Dar gelirli hariç, diğerlerinin işleri yolunda. Bu ne demek? Dar gelirlileri vatandaştan saymayan bir umursamazlık olabilir mi? Siz, bostan korkuluğu musunuz? Yazıklar olsun” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı