Sokaktaki tartışma kanlı bitti: Göğsünden vurularak öldürüldü

Buca ilçesinde yaşanan olayda, Orhan Mızrak (45) Haydar A. ile sokak ortasında tartışırken tabancayla göğsünden vurularak hayatını kaybetti.

ASAYİŞ 11.05.2023, 02:45
1
Sokaktaki tartışma kanlı bitti: Göğsünden vurularak öldürüldü
İzmir'in Buca ilçesinde, 9 Mayıs 2023 tarihinde, Orhan Mızrak (45) adlı bir kişi, sokak ortasında tartıştığı Haydar A. tarafından tabancayla göğsünden vurularak öldürüldü. Olay, Atatürk Mahallesi 202/44 sokakta meydana geldi. İddiaya göre, henüz bilinmeyen bir nedenle Mızrak ile Haydar A. arasında sokak ortasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Haydar A., yanında bulunan tabancayı çıkartarak Orhan Mızrak'a ateş etti.
Vücuduna isabet eden kurşun nedeniyle kanlar içerisinde yığılan Orhan Mızrak, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Ancak, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olay sonrasında polis, kaçan şüpheli Haydar A.'nın yakalanması için çalışma başlattı.
Olay, bölgedeki vatandaşlar tarafından büyük bir şaşkınlıkla karşılandı. Ayrıca, sokak ortasında yaşanan bu vahşi cinayet, güvenlik ve şiddet konularındaki endişeleri de arttırdı. Olayın ardından, toplumda adaletin sağlanması ve suçluların cezalandırılması yönünde talepler yükseldi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı