Son Dakika

Son anket: AK Parti seçmeni bile inanmıyor! Erdoğan'ı kızacak

Son anket sonuçları ile AK Parti seçmeni adeta itirafta bulundu. Metropoll Araştırma şirketinin paylaştığı araştırmaya göre son Türkiye'nin kötüye gittiğini düşünenlerin oranı yüzde 59'a çıktı.

GÜNDEM 03.08.2021, 14:20
15
Son anket: AK Parti seçmeni bile inanmıyor! Erdoğan'ı kızacak
Son anket sonuçları AK Partili seçmenin bile Türkiye’nin gidişatının iyiye doğru gitmediğini gözler önüne serdi. Özer Sencar’ın sahibi olduğu Metropoll Araştırma son anket sonucu verilerini kamuoyu ile paylaştı.
Özer Sencar yaptıkları anketin sonuçlarını “Türkiye nereye gidiyor, bu Haziran için. Temmuz ne olacak bakalım?” ifadeleriyle paylaştı. Şirketin anketine göre, 
Haziran ayında vatandaşların yüzde 27'si Türkiye'nin iyiye gittiğini düşünürken yüzde 59'u kötüye gittiğini düşünüyor. Araştırmada, AK Parti’nin seçmenin yüzde 28’inin Türkiye’nin gidişatının kötü olduğunu söyledi. 
Metropoll Araştırma şirketinin araştırma çalışmasında “Son bir yıl içinde Türkiye’de yolsuzluğun arttığını düşünüyor musunuz?” sorusu yöneltildi.
Araştırmadan çıkan sonuç ise bir başka Türkiye gerçeğini gözler önüne serdi. Yolsuzlukların son bir yıl içinde arttığını düşünenlerin oranı yüzde 73.3 ile rekor düzeye ulaştı. İnanmayanların oranı ise yüzde 22.1 olarak kaldı.
Son 5 yılda yolsuzluğun arttığına inananların oranı ise yaklaşık yüzde 13 artış gösterdi. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı