Son anket: Erdoğan'ın masasında olan anketteki oy oranı gizlendi

AK Parti'nin geniş kapsamlı olarak yaptığı son anket çalışmasında çarpıcı bir detay gözlerden kaçmadı. Sabah ve Hürriyet'in paylaştığı son ankette AK Parti'nin oy oranın yer almaması dikkat çekti.

GÜNDEM 24.10.2021, 14:25
9
Son anket: Erdoğan'ın masasında olan anketteki oy oranı gizlendi
Hükümete yakınlıklarıyla bilinen Sabah ve Hürriyet gazeteleri AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın masasındaki son anket sonuçlarını paylaştı. Ankette dikkat çeken detaylar biri de AK Parti’nin oy oranının olmaması oldu.
Çok kapsamlı ve geniş başlıklı bir kamuoyu araştırma yaptıran AK Parti’nin yetkilileri ekim ayı son anket sonuçlarını Erdoğan’a sundu. Sabah gazetesinden Zübeyde Yalçın ve Hürriyet gazetesinden Nuray Babacan'ın haberlerinde anket sonuçlarının yer almaması dikkat çekti.
Ankette, AK Parti son orman yangınlarındaki başarısızlığı da ortaya çıktı. Sonuçlara göre, üç kişiden biri yangınların bilinçli olarak söndürülmediğine inanıyor.
AK Parti için yapılan eylül ayı son anket sonuçlarından öne çıkanlar şöyle:
Araştırmaya katılanların yüzde 81'i aşılandığını belirtti. Yüzde 17 karşıtı bulunuyor ve bu gençler arasında daha yaygın. Toplumun yüzde 12 ise aşıya güvenmiyor. Salgında alınan önlemler sonrası başlayan normalleşmelere rağmen vatandaşların üçte biri hala evde. Dörtte bir tamamen normal hayata döndü. 
Araştırma salgının ne kadar yaygın olduğu ve toplumun ne kadarını etkilediğinin anlaşılması açısından sonuçları ortaya koydu. Buna göre her iki kişiden birisinin ailesinde koronavirüsten hastalanan oldu.
Ankette son yaşanan afetler de vatandaşlara soruldu. Her üç kişiden ikisi Karadeniz'i sarsan selleri yanlış yapılaşmaya bağladı. Orman yangınları ile ilgili ise üç kişiden biri yangınların bilinçli olarak söndürülmediğine inanıyor. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı