Son anket sonuçları: Erdoğan ilk üçte yok

Son anket sonuçları MetroPOLL Araştırma Şirketi tarafından açıklandı. MetroPOLL'ün Eylül ayı 'en popüler lider' araştırmasın Erdoğan ilk üçte bile yer alamadı.

GÜNDEM 19.10.2021, 07:45
1
Son anket sonuçları: Erdoğan ilk üçte yok
Son anket sonuçlarına göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın popülaritesinin her geçen gün daha da gerilediğini ortaya koymaya devam ediyor.
Son olarak, MetroPOLL Araştırma Şirketi'nin Eylül ayı 'en popüler lider' araştırması, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın açık ara önde olduğunu, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ise ilk üçe dahi giremediğini gözler önüne serdi.
Araştırmaya göre, yüzde 56’yla Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş eylül ayının en popüler siyasetçisi olurken, onu yüzde 47’yle İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu izledi. Erdoğan ise yüzde 41’le dördüncü oldu.
Araştırma sonuçlarını, şirketin kurucusu Özer Sencar Twitter hesabından paylaştı.
Buna göre üçüncü sırayı yüzde 44’le İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener aldı. Beşinci en popüler lider yüzde 33’le Devlet Bahçeli olurken onu yüzde 31,4’le CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve yüzde 29,6’yla CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel izledi.
Ankette Akşener dışındaki tek kadın 12’nci sırada yer alan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı