Son anket sonuçları: MHP'de AK Parti ittifakı rahatsızlığı daha yüksek

MetroPOLL Araştırma tarafından yapılan son anket MHP'deki ittifak memnuniyetini ortaya çıkardı. Son anket sonuçları ile MHP'de AK Parti ile ittifaktan memnun olmayanların oranı daha yüksek.

GÜNDEM 11.09.2021, 14:25
25
Son anket sonuçları: MHP'de AK Parti ittifakı rahatsızlığı daha yüksek
24 Haziran Milletvekili Genel Seçimlerinde Cumhur İttifakı’na oy veren AK Parti ve MHP seçmenlerinin bugün bu ittifaka yönelik memnuniyetlerini araştıran son anket sonuçlarından dikkat çeken veriler çıktı.
MetroPOLL Araştırma tarafından yapılan “İttifak Memnuniyeti” anketi sonuçlarına göre Cumhur İttifakı’na oy veren MHP’li seçmenin ittifaktan memnun olmadığı ortaya çıktı.

Son anket sonuçları MetroPOLL Araştırma'nın Kurucusu Özer Sencar tarafından paylaşıldı. Ankette, seçmenlere “AK Parti ile ittifaktan memnun musunuz?” ve “MHP ile ittifaktan memnun musunuz?” soruları yöneltildi.

Ankete göre, Cumhur İttifakı'nda memnun olmayanların oranı MHP'de yüksek çıktı. AK Parti ile ittifaktan memnun olmayan MHP’li seçmen oranı yüzde 35,6 çıkarken AK Parti'de ise bu oran yüzde 22,1 olarak çıktı.
Sonuçlara göre, her 3 MHP’li seçmenden birinin AK Parti ile ittifaktan memnun olmadığı sonucuna ulaşılıyor.
MHP'li seçmenlerin yüzde 63,8'i AK Parti ile ittifaktan memnunken, AK Partili seçmenin ise yüzde 73,9'u MHP ile ittifaktan memnun.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı