Son Dakika

SON DAKİKA: Ahmet Ağaoğlu, Abdullah Avcı kararını açıkladı

Son şampiyon Trabzonspor'da görevi bırakma kararı alan teknik direktör Abdullah Avcı, başkan Ahmet Ağaoğlu ile görüştü. Ağaoğlu, Avcı ile devam edileceğini açıkladı.

SPOR 11.01.2023, 17:35
SON DAKİKA: Ahmet Ağaoğlu, Abdullah Avcı kararını açıkladı
Trabzonspor'da alınan kötü sonuçların ardından görevi bırakma kararı alan teknik direktör Abdullah Avcı, bugün başkan Ahmet Ağaoğlu ile bir araya geldi. İstanbul'da yapılan görüşmenin ardından Ağaoğlu, deneyimli teknik adamla yola devam edileceğini açıkladı. "Alınacak tedbirleri, çalışmaları birlikte değerlendirdik"
Geçtiğimiz sezon takımı şampiyon yapan Abdullah Avcı ile toplantı yaparak, genel bir değerlendirme yaptıklarını belirten Ağaoğlu, "Alınacak tedbirleri, yapılacak olan çalışmaları, çözüm önerilerini birlikte değerlendirdik. Kamuoyunun da bundan herhangi bir endişesi, şüphesi olmasın" şeklinde konuştu. "Hocamıza güveniyoruz"
Ağaoğlu, "Her zamanki gibi takımımıza, hocamıza güveniyoruz. Taraftarımıza göstermiş olduğu sabırdan dolayı teşekkür ediyoruz. Saha sonuçlarının onları hepimizden fazla üzdüğünü biliyoruz. Göstermiş oldukları destekten dolayı taraftarlarımıza, camiaya minnettarız. Onların desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyacımız olacak" dedi.
Kötü sonuçlar ayrılığa itti
Trabzonspor, Süper Lig'de beklenen performansın altında kaldı. Son şampiyon, çıktığı 17 maçta 8 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Son olarak Alanyaspor deplasmanından 5-0 yenilgi ile dönen Bordo-Mavililer, büyük bir yıkım yaşadı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı