Son Dakika! Binali Yıldırım, Azerbaycan'da kaza geçirdi

AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ın aracı Azerbaycan'da kaza yaptı.

GÜNDEM 21.10.2022, 00:15
2
Son Dakika! Binali Yıldırım, Azerbaycan'da kaza geçirdi
AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve milletvekili Şamil Ayrım'ın içinde bulunduğu araç Azerbaycan'da kaza yaptı. 
Kaza sonrası açıklama yapan Yıldırım, "Allah’a şükürler olsun ki durumumuz iyi. Tedbir amaçlı hastanede kontrol altındayız" dedi. 
AKP Sözcüsü Ömer Çelik de Yıldırım ve Ayrım'ın son durumuna ilişkin, "Hayati tehlikeleri yok. Ciddi bir sıkıntı görünmüyor. Nakil için sabah beklenecek" açıklamasında bulundu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Azerbaycan ziyaretine eşlik eden AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve AKP Milletvekili Şamil Ayrım’ın içinde bulunduğu araç, Zengilan Havalimanı yolunda kaza yaptı.
Yıldırım ve Ayrım'ın kontrol amacıyla sağlık ekipleri eşliğinde helikopterle Bakü’deki bir hastaneye götürüldüğü ve sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Binali Yıldırım, "Azerbaycan seyahatimiz sırasında bir trafik kazası geçirdik. Allah’a şükürler olsun ki durumumuz iyi. Tedbir amaçlı hastanede kontrol altındayız. Dua eden, geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise Binali Yıldırım ve Şamil Ayrım'ın sağlık durumuna ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
Koca açıklamasında, "Azerbaycan ziyaretinde olan Sn. Binali Yıldırım’ın korumasıyla milletvekili arkadaşımız Şamil Ayrım’ın da bulunduğu aracı kaza yaptı. Kendisiyle görüştüm. Üçünün de sağlık durumunun iyi olduğunu, kazayı hafif atlattıklarını öğrendim. Tekrar geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum" dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı