Son dakika! Ethem Sancak ihraç edildi

Siyah beyazlı kulübün üyelerinden ünlü iş insanı Ethem Sancak hakkında ihraç istemiyle yapılan başvuruyu sonuçlandırdı.

GÜNDEM 20.10.2022, 12:00
2
Son dakika! Ethem Sancak ihraç edildi
Sancak, Beşiktaş hakkında 15 Haziran 2022'de TV100'de katıldığı "Aza Önce Konuştum" programında yaptığı açıklamalar nedeniyle ihraç talebiyle disipline sevk edilmişti. Ajansspor'un haberine göre Disiplin kurulu, Ethem Sancak'ı Beşiktaş'tan ihraç etti
Candaş Tolga Işık'ın sorularını yanıtlarken konu Beşiktaş'a gelince Sancak, büyük tartışma yaratan şu sözleri sarf etti: "Tüm kulüplerin borcu inanılmaz seviyede. Bu derneklerle falan yönetilecek bir iş değil artık. endüstriye uygun bir şirketleşme olursa ve bir gün Allah korusun, TMSF'ye düşerse Beşiktaş, ihaleye girip alacağım. Bir konsorsiyum oluşturacağım. Beşiktaş'ı Asya'nın Şampiyonlar Ligi şampiyonu haline getireceğim."
Ajansspor, Ethem Sancak'ın Beşiktaş'ın Tasarruf Mevduat Sigorta Fonu'na (TMSF) düşebileceğini söylemesine vurgu yaparak konuyu manşete taşıdı. Haberimiz sosyal medyada büyük yankı uyandırdı ve ardından da Beşiktaş camiasından Sancak'a tepkiler gecikmedi. Beşiktaş Divan Kurulu Tevfik Yamantürk ile Beşiktaş Disiplin Kurulu Ahmet Akpınar, Sancak'ın kulüpten ihracı taleplerine destek vereceklerini açıkladı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı