Son dakika gelişmesi: Erdoğan'ın programında bir erteleme daha

Rahatsızlığı nedeniyle dünkü programları ertelenen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın online katılacağı ve bugün saat yapılacağı duyurulan Akkuyu Nükleer Santrali'nin saati ileriye alındı.

GÜNDEM 27.04.2023, 14:20
3
Son dakika gelişmesi: Erdoğan'ın programında bir erteleme daha
Rahatsızlığı nedeniyle dünkü Kırıkkale, Yozgat ve Sivas miting programları ertelenen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın online katılacağı ve bugün saat 13.30'da yapılacağı duyurulan Akkuyu Nükleer Santrali'nin açılışı 16.00'ya ertelendi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki akşam Ülke TV- Kanal 7 ortak yayınında sırasında rahatsızlanmış ve canlı yayına bir süre ara verilmişti. Aranın ardından Erdoğan, 14 Mayıs seçim kampanyası çalışmaları esnasında midesini üşüttüğünü belirtmişti. Erdoğan’ın bugünkü Kırıkkale, Yozgat ve Sivas programlarına Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay katılmıştı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Erdoğan’ın bugün yapılacak Akkuyu Nükleer Güç Santrali Töreni’ne online katılacağını ve Mersin mitinginin ertelendiğini duyurmuştu. Kandemir, “Yarın yapılması planlanan Akkuyu Nükleer Güç Santrali törenine Sayın Cumhurbaşkanımız online katılım sağlayacaktır. Mersin mitingimizin ise ileri bir tarihte yapılması planlanmaktadır.” ifadelerine yer vermişti.
İletişim başkanlığı, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in online olarak katılacağı Akkuyu Nükleer Santrali'nin açılışının saati 16.00'ya ertelendiğini duyurdu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:31
Güneş 05:56
Öğle 12:43
İkindi 16:24
Akşam 19:21
Yatsı 20:41
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı