Son dakika haberi... Sedat Peker'e yeni operasyon

Gelen son dakika haberi bilgisine göre, Sedat Peker'e yakın isme operasyon düzenlendi. Peker'in 'başkan' diye hitap ettiği Feridun Öncel gözaltına alındıp İstanbul'a gönderildi.

GÜNDEM 10.06.2021, 16:50
13
Son dakika haberi... Sedat Peker'e yeni operasyon
Demirören Haber Ajansı’nda geçtiği habere göre, Şanlıurfa’da, Sedat Peker'in elebaşı olduğu organize suç örgütüne yönelik operasyonda Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı (MİSİAD) Feridun Öncel gözaltına alındı. Öncel, sorgulanmak üzere İstanbul’a gönderildi. Sağlık kontrolünden geçirilen Öncel, ifadesi alınmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi’ne götürüldü.
Yayınladığı videolarla Türkiye'nin gündemine oturan Sedat Peker’in, "Feridun başkan“ diye bahsettiği kişinin kim olduğu ise merak konusu olmuştu. Peker’in bahsettiği "Feridun Başkan“ın Şanlıurfa MHP eski İl Başkanı Feridun Öncel olduğu ortaya çıktı.
Peker’in, cezaevinden çıktıktan sonra samimi görüntüler verdiği, birlikte gezilere, tatile gittiği ve “Başkan” dediği Feridun Öncel, Memleketçi Sanayici ve ve İşadamları Derneği’nin (MİSİAD) başkanı.
Derneğin ilk adı “Milliyetçi” olmasına rağmen, Peker cezaevinden çıktıktan sonra derneğin adı “Memleketçi” olarak değişti. O dönem Peker, “MHP ve Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin aleyhine” açıklamalar yapmıştı.
“Peker’in, bu açıklamalarla aslında Feridun Öncel’i MHP’den koparmak istediği” kulislerde konuşulmuştu. 1995’li yıllarda MHP’nin Şanlıurfa il başkanlığını da üstlenen Öncel, “MHP’ye ve ülkücü camiaya da yakınlığı” ile biliniyor.
Öncel’in, suç örgütü lideri Sedat Peker’le olan diyaloğu partide de rahatsızlık yarattı. Özellikle 1980 yılında cezaevine giren ve camiada “Taş Medreseliler” denilen ülkücülerle de yakınlığı bulunuyordu. .

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:31
Güneş 05:56
Öğle 12:43
İkindi 16:24
Akşam 19:21
Yatsı 20:41
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı