Son dakika - Saadet Partisi heyeti yangın bölgesine gitti

Son dakika... Saadet Partisi, dün Antalya’nın Manavgat ve Akseki ilçelerinde çıkan yangınlarla ilgili harekete geçti.

GÜNDEM 29.07.2021, 13:25
14
Son dakika - Saadet Partisi heyeti yangın bölgesine gitti
Saadet Partisi, dün Antalya’nın Manavgat ve Akseki ilçelerinde çıkan yangınlarla ilgili harekete geçti. Saadet Partisi tarafından yapılan açıklamada, “Manavgat’ta çıkan yangın felaketi sebebiyle Genel Başkan Vekilimiz Prof. Dr. Sabri Tekir ve Genel Başkan Yardımcımız Şerafettin Kılıç'ın bulunduğu bir heyet, vatandaşlarımızın yanında olmak ve yerinde incelemelerde bulunmak üzere bölgeye gönderilmiştir.” denildi.
Antalya'nın Manavgat ilçesinde dün başlayan yangına müdahaleler sürüyor. Manavgat merkeze 30 kilometre uzaklıkta başlayan yangın, gece boyunca hızla ilerledi. İlçe merkezine 4 kilometre uzaklıktaki Ulukapı Sülek Mahallesi de boşaltıldı. Yangında 3 kişi hayatını kaybetti, 58 kişi yaralandı.
Manavgat’ta çıkan yangın felaketi sebebiyle Genel Başkan Vekilimiz Prof. Dr. Sabri Tekir ve Genel Başkan Yardımcımız Şerafettin Kılıç'ın bulunduğu bir heyet, vatandaşlarımızın yanında olmak ve yerinde incelemelerde bulunmak üzere bölgeye gönderilmiştir.

Manavgat’ta çıkan yangın felaketi sebebiyle Genel Başkan Vekilimiz Prof. Dr. Sabri Tekir ve Genel Başkan Yardımcımız Şerafettin Kılıç'ın bulunduğu bir heyet, vatandaşlarımızın yanında olmak ve yerinde incelemelerde bulunmak üzere bölgeye gönderilmiştir. pushfn('ads'); — Saadet Partisi (@SaadetPartisi) July 29, 2021

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı