Son dakika! Yarına dikkat: Meteoroloji uyardı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre, önümüzdeki hafta neredeyse yurdun tamamında yağış bekleniyor. İşte Meteoroloji'nin 5 günlük hava tahminleri...

GÜNDEM 06.06.2021, 20:50
15
Son dakika! Yarına dikkat: Meteoroloji uyardı
Haziran ayı ile birlikte yaz sıcaklarını beklerken serin ve yağışlı bir hava etkili oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre, sağanak yağışlar bu hafta da (6-11 Haziran) etkisini sürdürecek. 
HAFTA BOYUNCA YAĞMUR BEKLENİYORYarınki hava durumuna baktığımızda Türkiye'nin hemen hemen her yerinde yağış görülecek. Yarın akşam itibariyle Marmara Bölgesi'nde başlayacak yağmur, Salı günü İç Anadolu'yu vuracak. Çarşamba günü yağışlı hava sistemi Marmara'dan uzaklaşıyor. Perşembe günü ise İç Anadolu ve Akdeniz'in kuzeyinde yağmur var. Sıcaklıklar mevsim normallerinin 2-4 derece altında seyredecek.
İSTANBUL HAVA DURUMUPazartesi ve Salı günü yağış beklenen İstanbul'da çarşamba gününden itibaren güneş yüzünü gösterecek. Sıcaklıklar 25 derece civarında olacak. 
ANKARA HAVA DURUMUAnkara'da pazartesi günü parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. Salı günü başlayacak sağanak yağışların aralıklı olarak cuma gününe kadar devam edeceği tahmin ediliyor. 
İZMİR HAVA DURUMUİzmir'de ise cuma gününe kadar yağış gözükmüyor. Hava sıcaklıkları hafta boyunca 28 ila 33 derece arasında değişecek.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı