Son seçim anketi Eroğan’ın bütün hayallerini suya düşürecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeniden iktidara gelmenin hayallerini kurarken BUPAR Araştırma’nın kamuoyuyla paylaştığı son seçim anketi bu hayalleri suya düşürecek.

GÜNDEM 01.10.2022, 10:40
Son seçim anketi Eroğan’ın bütün hayallerini suya düşürecek!
Son seçim anketleri AKP’nin yeniden iktidara gelmesinin bir hayli zor olduğunu ortaya koyarken BUPAR Araştırma’nın anketi ise Erdoğan’ın hayallerini tamamen suya düşürecek.
AKP Genel Merkezi’nde seçim anketlerinden gelen kötü neticeler doğrultusunda saha çalışmalarının hızlandığı kulisleri yayılırken BUPAR Araştırma yaptığı son seçim anketinin sonuçlarını paylaştı. Açıklanan sonuçlara bakıldığında vatandaş AKP’nin ekonomi yönetiminden hiç de memnun olmadığı ortaya çıkarken vatandaşın sorunlarıyla iktidardan daha çok muhalefetin ilgilendiği belirtildi.
Türkiye genelindeki 9 ilde 10 Eylül-29 Eylül tarihlerini arasında yüz yüze görüşme yöntemiyle yapılan BUPAR Araştırma’nın anketinde vatandaşa “Sizce ülke iyi yönetiliyor mu” sorusu soluldu. Bu soruya vatandaşın yüzde 69.5’i “Hayır” yanıtını verirken, yüzde 24’ü “Evet” cevabını verdi.
Ankete konu olan diğer bir soru ise 2022’de Cumhur İttifakı bileşenleri mi yoksa Millet İttifakı bileşenleri mi daha fazla ülke sorunları ile ilgilendi?” sorusu oldu bu soruya ise vatandaşların yüzde 63.5 “Millet İttifakı”, yüzde 27.5 “Cumhur İttifakı” şeklinde karşılık verdi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı