Sonuçlar, yeni arayışlara zorluyor!

Yapılan kamuoyu araştırma sonuçlarına göre yüzde 50+1’i bulması imkânsız olan iktidar, 28 Ekim’de “Türkiye Yüzyılı” adı altında büyük bir organizasyonla yeni paketler açıklamaya hazırlanıyor.

GÜNDEM 21.10.2022, 07:35
Sonuçlar, yeni arayışlara zorluyor!
Kamuoyu araştırma sonuçlarından istediği sonucu alamayan iktidar partisi, yeni arayışlara girdi. Hem küskün olan eski seçmenini geri kazanmak hem de ilk defa oy kullanacak olan gençlerin desteğini kazanmak isteyen iktidarın, 28 Ekim’de 2023 Vizyonu Türkiye Yüzyılı programında bazı sürprizler yapacağı ifade ediliyor. Özellikle gençlere yönelik önemli çıkışlar yapması beklenen iktidarın, kararsız seçmen için de yeni paketler açıklayacağı belirtiliyor.

Son dönemde toparlanma sürecine girdiği söylenen iktidar partisinin bazı illerde oylarının giderek düştüğü gözleniyor. Her ne kadar yükselen bir grafik ortaya konsa da daha önceki seviyesine ulaşamayan iktidarın, yeni arayışlar içinde olduğu söyleniyor. Toparlanmayı istediği seviyeye çıkarmak isteyen iktidarın, 28 Ekim’de büyük bir organizasyonla “Türkiye Yüzyılı” adı altında 2023 vizyonunu açıklayacağı öğrenildi. Bu programda birçok alanda yenilikler duyuracak olan iktidarın, özellikle ilk defa oy kullanacak gençler, Kürt seçmen ile adalet ve hukuk arayışında olanlar için önemli bazı paketler açıklaması bekleniyor.

İktidarın üniversite ve ortaöğretim öğrencileri için önemli açıklamalar yapması beklenirken, Kürt seçmen için de yeni bir kanaat önderleri süreci işletmeye başlayacağı ifade ediliyor. Öte yandan her fırsatta hak ve hukuktan yana talepleri olan vatandaşlarla ilgili de bazı adımlar atması beklenen iktidarın, bu yeni çıkışlarla hem eski tabanını geri kazanmak hem de ilk defa oy kullanacak olan gençleri kendi tarafına çekmeyi amaçladığı ifade ediliyor. İktidarın 28 Ekim’den sonra ise geri dönüşlere göre yeni bir yol haritası hazırlayacağı ve seçim sürecine ona göre hazırlanacağı öğrenildi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı