Sorunlar iletildi çözüm bekleniyor!

Sağlık-Sen, sağlık çalışanlarının sorunlarını Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu’na taşıdı…

SAĞLIK 06.06.2021, 04:35
8
Sorunlar iletildi çözüm bekleniyor!
Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş, Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu’na, sağlık çalışanlarının sorunlarının ve çözüm önerilerinin yer aldığı bir sunum yaptı.
Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu ile bir araya geldi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleşen toplantıda, Serkan Topaloğlu başkanlığındaki Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu üyelerine, “Sağlık Çalışanlarının Sorunları ve Çözüm Önerileri” konulu sunum gerçekleştirildi.
Yapılan sunumda heyete başkanlık eden Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş, ücret adaletsizliği, sözleşmeli istihdam, aile bütünlüğünün önündeki tayin engelleri, yetersiz istihdam ve tıbbi malpraktis tazminatları başlığında 5 ana soruna yer verdi. Durmuş ayrıca, Sağlık-Sen tarafından sağlık çalışanlarının ekonomik ve sosyal açıdan durumlarının tespit edildiği “ Kovid-19 ile Mücadele Sürecinde Sağlık Çalışanları Araştırması”nın sonuçlarını da kurul üyeleriyle paylaştı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı