Son Dakika

Sosyal medya bunu konuşuyor! Milli Görüşçü abla tüm ezberleri bozdu

İstanbul’un Bağcılar ilçesinde yapılan sokak röportajında Milli Görüşçü Saadet Partili olduğu söyleyen ablanın sözleri tüm sözleri ezberleri bozdu. Saadet Partili vatandaşın sözleri gündem oldu.

GÜNDEM 22.11.2022, 17:40
9
Sosyal medya bunu konuşuyor! Milli Görüşçü abla tüm ezberleri bozdu
İstanbul Bağcılar’da yapılan bir sokak röportajında konuşan Saadet Partili olduğu söyleyen bir ablanın yaptığı değerlendirmeler sosyal medyada gündem oldu. 
Bağcılar’da Kanal Dünya Youtube kanalı tarafından yapılan sokak röportajında mikrofon uzatılan bir Milli Görüşçü bir ablanın Türkiye’de gelişmelere dair değerlendirmeleri büyük alkış aldı.
Türkiye’nin ekonomisine dair konuşan Milli Görüşçü vatandaş, “Biz tahıl ambarı iken şimdi Ukrayna savaşta biz buğday getiriyoruz. Hangi millilikten bahsediyorsunuz? Bu ülkede tarım bitmiş. Bu ülkede hayvancılık bitmiş. Bu ülkede nasıl milli olacaksın.” dedi. 
“Ben Milli Görüş ve Saadet Partiliyim.” diyen kadın vatandaş, “Sana telefonunu çıkarıp diyen adam akşama kadar A haber izliyor. Ondan ne hayır beklerim ki ben. Ülkenin ekonomisi çok güzel dört dörtlük. O ekonomi çok güzel diyen torununa bir tane pantolon, ayakkabı alamayan insan. Ekonomi çok güzel diyen akşama çocuğuna bir şeker alamayan bir insan.” ifadelerini kullandı.Saadet Partili vatandaşın sokak röportajındaki öne çıkan sözleri şöyle;“Size ben ekonomiyi üç kelimeyle anlatayım. Şurada SMA hastaları için stant kurmuşlar. Ben size salçayı, yağı veya pirincin, bulgurun kilosunu demiyorum. Eğer orada dileniyorlarsa bu ülke büyük bir ülke değil. Türkiye 100 küsür SMA hastasını tedavi edemiyorsa bu ülke büyük bir ülke değil. Bu ülke lider bir ülke değil.
Ekonomiyi kimseye anlatmaya gerek yok. Şurada çıkarlar telefonunuza bakabilir miyim diyebilirler, giydiğiniz kıyafetle ölçebilirler. Zeka seviyelerini gösteriyor. Demiyorlar ki daha lüks telefonumuz niye yok? Daha lüks arabamız niye yok? Adam trafikteki arabalarla övünüyor, gidip kendisi halk ekmeği kuyruğunda bekliyor. Başkasının arabasıyla övünürsek, başkasının dolarıyla övünürsek biz büyük ülke değiliz. Biz mahkumuz. Biz dışarıya mahkum bir ülkeyiz. Ekonomimizde de dış politikamızda da iç politikamızda da iflas etmiş bir ülkeyiz. Başka diyecek birşey yok.
Avrupa Birliği kriterleri uğruna verdiğimiz tavizler ahlâkı, maneviyatı çökertmek. Bir ülkenin dini, dili, ırkı ne olursa olsun ahlâkı, maneviyatı çökertirsen o ülkede evet Cerrahpaşa’da cinsiyet değiştirmek isteyen gençler var. O yüzden bir ülkenin ahlakını çökertmek için. Elinden gelen herşeyi yapıyor. Ne Avrupa kriterleri uğruna… Oysa ki alt alta da yazsak üst üste de yazsak Avrupa bizi almayacak. Bizden ne koparacak, bizden ne kadar ne koparacak o. Başka bir şey değil. Bu ülkeyi kurtaracak tek bir görüş var o da Milli Görüş. Başka hiç kimse kurtaramaz, hiçbir görüş kurtaramaz. Çünkü ülkesinin geleceğini düşünen genç neslini de düşünen dini, dili, ırkı ne olursa olsun açığı da kapalısı da bu ülke için çalışan herkes. Bu gemi batarsa hepimiz birden batacağız ama ama köşelerini dolduranların herkes gidecek, olan senle bana olacak. Hiç kimseyi olmayacak. Allah o günleri göstermesin. Allah ülkemize zeval vermesin. Rabbim inşallah bilinçli gençler nasip eder.
Sen zaten milli değilsin ama milli olmazsan kurtulamazsın. Tarım bitmiş bu ülkede tarım bitmiş. Bu ülkede hayvancılık bitmiş. Bu ülkede milli nasıl olacaksın. Sen Rusya’dan yağ getirirsen nasıl milli olacaksın? Bir de yağı getirirken gideceksin karşılamaya. Ondan sonra şak şak… Hangi millilikten bahsediyorsun? Sen bugün fabrikaları satarsan… Sen bugün bugün her şeyini dışarıya bağımlı yaşarsan hangi millilikten bahsedersin bana. Milli ne demek? Bir kere milli öğrenmemiz lazım. Nesillerimize anlatmamız lazım. Milli ne demek? Milli Avrupa demek değil ki milli senin özün demek, senin vatanın demek. Sen ancak öyle milli olursun.
Ekonomimizde de dış politikamızla da iç politikamızla da iflas etmiş bir ülkeyiz. Başka diyecek bir şey yok. Bugün yapay et reklamı yapıyoruz. Sorun bakayım burada hangisi yapay et ne demek biliyor mu? Çok affedersiniz normal eti köpeğe vermişler bir de yapay eti. Köpek bile yapay eti yememiş. Bize onu empoze etmeye çalışıyor. Devlet televizyonu da bunu bize empoze etmeye çalışıyor, yapay et yedireceğiz diye… Hangi millilikten bahsediyorsun senin hayvancılığın bitmiş, ne millisi… Senin tarımın bitmiş, ne millisi.
Ben çiftçi kızıyım. Büyük arazisi olan biri bir ailede yetişmiş biriyim. Biz tahıl ambarı iken şimdi Ukrayna savaşta biz buğday getiriyoruz. Hangi millilikten bahsediyorsunuz? Bu ülkede tarım bitmiş. Bu ülkede hayvancılık bitmiş. Bu ülkede nasıl milli olacaksın. Sen Rusya’dan yağ getirirsen nasıl milli olacaksın?
Ben Milli Görüş ve Saadet Partiliyim. Sana telefonunu çıkarıp diyen adam akşama kadar A haber izliyor. Ondan ne hayır beklerim ki ben. Ülkenin ekonomisi çok güzel dört dörtlük. O ekonomi çok güzel diyen torununa bir tane pantolon, ayakkabı alamayan insan. Ekonomi çok güzel diyen akşama çocuğuna bir şeker alamayan bir insan.
Dünyayı yedi tane aile yönetiyor. Yedi tane ailenin yaptığı zulmü 8 milyar insan çekiyor. 8 milyar insan içinde 1,5 milyar Müslüman var ama Müslümanlar nasıl, parça parça bölmüşler, parçalamışlar ve istedikleri gibi onları yönetiyorlar, istedikleri gibi başlarına yöneticileri getiriyorlar. Müslüman ülkelerinin başında kendi istedikleri liderler var. Çünkü kendilerine hizmet ettirecekler ve ettiriyorlar. Bugün Yemen’de açlık var. Suudi Arabistan hemen yanı başında ne alemde yaşıyorlar. Zevki sefa aleminde ama Yemen’de açlıktan insanlar ölüyor. Niye? Çünkü siyonizmin istediği insanlar Müslüman ülkelerinin başında.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı