Sosyete pazarı Kozan’da tekrar açıldı

Saadet Partili Kozan Belediyesi tarafından önceki yıllarda hizmet veren Kozan Sosyete Pazarı yenilenen Aşağı Çarşı’da tekrardan açılarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

GÜNDEM 22.01.2022, 09:10
19
Sosyete pazarı Kozan’da tekrar açıldı
Adana’da Kozanlı vatandaşların hayat standardını her geçen gün daha iyi bir seviyeye getiren Saadet Partili Kozan Belediyesi çalışmalarına devam ediyor. Uzun yıllar Kozan’da vatandaşlara hizmet veren Kozan Sosyete Pazarı bazı gerekçeler öne sürülerek önceki belediye başkanları döneminde kapatılmıştı. Kozanlılardan gelen yoğun istek üzerine sosyete pazarını yeniden aktif hale getiren Kozan Belediyesi, çalışmaları başlatmıştı. Kozan Sosyete Pazarı’nın yenilen Aşağı Çarşı ve Büyük Camii arasında Cuma günleri yeniden vatandaşlara hizmet vermeye başladı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Saadet Partili Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, hemşerileri için çalışmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

Pazarın açılması için vatandaşlardan yoğun bir talep geldiğini belirten Saadet Partili Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, “Bizler vatandaşımızın istek ve taleplerine önem veriyoruz. Kozan’da ki esnaflarımızda bu sürece dahil olacaklardır’’ diyerek Kozanlı esnaflarında sosyete pazarında satış yapacağını ve mağdur edilmeyeceğini belirtti. Pazarı’nı artık ilçemizde de açtık. Cuma günleri Büyük Camii ile Aşağı Çarşı arasında sosyete pazarı açık olacaktır. Bu pazar sayesinde ilçemizde yeni bir heyecan, bir hareketlilik oluşacaktır. Sosyete Pazarı’mızda giyim, hediyelik eşya, zücaciye ve çeşitli ev eşyaları mağaza fiyatlarına göre daha uygun bir şekilde satışa sunulacaktır. Kozanlı esnaflarımız da bu sürece dahil olacaklardır. Kozanlı hemşerilerimize hayırlı, uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı