Şovmen Mehmet Ali Erbil: Türkiye AK Parti ile Avrupa'nın çok ilerisinde

Şovmen Mehmet Ali Erbil, Türkiye’nin AK Parti iktidarında rönesans yaşadığını öne sürerek "Avrupa'nın çok ilerisindeyiz. Ülkemizin boynu uluslararası alanda da artık eğilmiyor" dedi.

GÜNDEM 05.09.2022, 10:50
3
Şovmen Mehmet Ali Erbil: Türkiye AK Parti ile Avrupa'nın çok ilerisinde
Şovmen Mehmet Ali Erbil, Türkiye’nin AK Parti iktidarında rönesans yaşadığını iddia etti. Sabah gazetesinden Tuba Kalçık’ın sorularını cevaplayan Erbil, "Avrupa'nın çok ilerisindeyiz. Ülkemizin boynu uluslararası alanda da artık eğilmiyor" dedi.

"Siz son röportajımızda sağlık sistemine yönelik sözlerinizden dolayı linç edilmiştiniz. Neler hissettiniz linç edildiğinizde?" sorusuna şovmen Mehmet Ali Erbil, "İstedikleri kadar linç etsinler. Hizmeti övüyorum ben. Türkiye AK Parti döneminde sağlık alanında rönesans yaşadı. Şehir hastanelerimiz çok güzel. Eskiden hastaneler hastaları kapıya koyardı, şimdi mağdur olmuyor kimse. Sağlık Bakanımız çok başarılı. Yıllarca devletime vergi ödedim, sağlığım bozulduğunda da devletim bana sahip çıkıyor. Avrupa'nın çok ilerisindeyiz." dedi.

"Sadece sağlık alanında da değil, ulaşım alanında da önemli hizmetler yapıldı. AK Parti yaptı diye bu yapılanları söylemeyecek miyim?" diye konuşan Erbil, "Kim hizmet ederse bunu söylerim. Eskiden 8 saatte gittiğim İzmir'e şimdi 3.5 saatte gidiyorum. Bu yolları kimse yadsıyamaz. 20 yıldır gelinen nokta ortada. Ülkemizin boynu uluslararası alanda da artık eğilmiyor. Yunanistan başını kaldırmaya kalktı, Milli Savunma Bakanımız F 16 ile onlara güzel cevap verdi." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı