Soylu yerine Çelik iddiası!

Seçim sath-ı mailine girmeden vitrinde değişikliğe gitmeye hazırlanan Erdoğan’ın, ismi sürekli olumsuzluklarla gündeme gelen Bakan Soylu’yu görevden almasının an meselesi olduğu ifade ediliyor.

GÜNDEM 21.09.2022, 05:45
1
Soylu yerine Çelik iddiası!
AKP’li ağabeylerin Cumhurbaşkanı Erdoğan’a uyarısı üzerine ilk neşterin İçişleri Bakanlığı’na geleceği ifade ediliyor. Gazetemizin “AKP’nin abilerinden ‘değişim’ uyarısı!” başlığıyla AKP’nin kurucu ağabeylerinin rahatsızlığını dile getirdiği haberiyle birlikte ilk değişimin yakında yaşanacağı belirtiliyor. İlk değişimin sürekli olumsuzluklarla gündeme gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya yapılacağı kaydedilirken, yerine ise eski bakanlardan Faruk Çelik’in getirileceği ifade ediliyor.

Vitrin isimlerin son dönemlerde şaibeli işlerle gündeme gelmesi AKP’nin kurucu ağabeylerini ve parti tabanını ciddi manada rahatsız etmesi üzerine kabineye neşter geliyor. Erdoğan tarafından ilk neşterin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya vurulacağı ifade edilirken, bunun sebebinin ise hem Soylu’nun sabıkalı isimlerle fotoğraflarının çıkması hem de parti hazırlığı içerisinde bulunduğu iddiasının olduğu kaydediliyor. Erdoğan’ın Soylu’yu görevden almasının ise an meselesi olduğu belirtiliyor.

Öte yandan sürekli kirli işlerle gündeme gelen isimlerle fotoğrafları çıkan Bakan Soylu’nun yerine eski isimlerden Faruk Çelik’in getirileceği öğrenildi. Ankara’da son dönemde sıkça dile getirilen bu iddiaya göre, Çelik’in hazırlık yaptığı ve yeni koltuğa oturacağı belirtiliyor. Çelik isminin seçilmesinin, seçim ile doğrudan ilişkili olduğu da kaydediliyor. Çelik’e yakın isimler, değişikliğin her an olabileceğini ifade ediyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı