Soylu’dan Akşener’e uyuşturucu cevabı: Bunda bizim de payımız var

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in uyuşturucu kullanımının artığına yönelik açıklamalarına sosyal medyadan cevap verdi.

GÜNDEM 28.07.2022, 17:00
6
Soylu’dan Akşener’e uyuşturucu cevabı: Bunda bizim de payımız var
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in uyuşturucu kullanımının arttığına dair açıklamasına değinerek, “Siyaseti yanlış öğrenmişsiniz, bunda bizim de payımız var” dedi.
Süleyman Soylu sosyal medya platformu Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Meral Hanım; Siyaseti yanlış öğrenmişsiniz, bunda bizim de payımız var.  Uyuşturucuda tarihin en güçlü sonuçlarını alıyoruz. ‘Başbakan olacağın’(!) 15 Temmuz sonrası, uyuşturucu ölümleri 941'den, 2021 sonunda 270’e düştü.  Tarihin en büyük uyuşturucu yakalamalarını yapıyoruz. Uyuşturucunun kökünü kurutacağız... Meral Hanım;  Oturduğun büyükelçilere Batı'nın halini bir sor. Ha unutmadan, stajyer Bakanlığın döneminde kaptagonu iyi bilirdin. Kaç liraydı sahiden?" ifadesini kullandı. Akşener'den uyuşturucu tepkisi: Bazıları görevini yerine getirmiyor
Akşener bugün yaptığı konuşmada, "Uyuşturucu diye bir meselenin benim gezdiğim yerlerde de İstanbul’da da ne kadar önemli olduğunu gördük. Bana Ahlat’ta, İstanbul’da, Ankara’da da söyledi anneler. Yüz liraya uyuşturucu satılıyorsa bazıları görevini yerine getirmiyor demektir. Her yerde annelerin şikayeti uyuşturucu, demek ki bir yerlerde bozukluk var, bunun düzeltilmesi gerekiyor." diye konuşmuştu. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı