Söz sırası çiftçi, işçi, öğrenci ve ev hanımlarında

Saadet Partisi, gündemde büyük ses getiren “Esnaf Kongresi” sonrası yeni kongrelere hazırlanıyor.

GÜNDEM 09.06.2021, 04:35
10
Söz sırası çiftçi, işçi, öğrenci ve ev hanımlarında
Saadet Partisi, esnaftan sonra sözü bu sefer çiftçi, işçi, öğrenci ve ev hanımlarına verecek. Çiftçi Kongresi 10 Haziran Perşembe, İşçi Kongresi 24 Haziran Perşembe, Öğrenci Kongresi 1 Temmuz Perşembe ve son olarak Ev Hanımları Kongresi de 15 Temmuz Perşembe günü online olarak gerçekleştirilecek.
Geçtiğimiz hafta Türkiye’de bir ilke imza atarak online bir şekilde Esnaf Kongresi düzenleyen Saadet Partisi, önümüzdeki günlerde Çiftçi, İşçi, Öğrenci, Ev Hanımları Kongreleri düzenleyecek.
Türkiye’nin dört bir yanından farklı sektörlerde faaliyet yürüten binden fazla esnaf ve esnaf birliklerinin katıldığı kongre büyük ses getirmiş, mağduriyetler ilk ağızdan dile getirilmişti. Kongre sonrası yayınlanan bildiri de sorunlar tüm boyutları ile ele alınmış ve bunlara yönelik çözüm önerileri kamuoyu ile paylaşılmıştı.

“Geçim İttifakı” kapsamında sorunları ilk ağızdan dinlemeye devam edecek olan Saadet Partisi bu kapsamda önümüzdeki günlerde online olarak şu kongreleri gerçekleştirecek: Haziran ayı içerisinde Çiftçi ve İşçi Kongreleri Temmuz ayı içerisinde ise Öğrenci ve Ev Hanımları Kongresi. Çiftçi Kongresi 10 Haziran Perşembe, İşçi Kongresi 24 Haziran Perşembe, Öğrenci Kongresi 1 Temmuz Perşembe ve son olarak Ev Hanımları Kongresi de 15 Temmuz Perşembe günü online olarak gerçekleştirilecek.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı