Spor yorumcuları Milli Takım ve Şenol Güneş'i yerden yere vurdu!

A Milli Takım'ın EURO 2020'de çıktığı son maçında İsviçre'ye 3-1 yenilerek grubu sonuncu bitirip sıfır puanla turnuvayı bitirmesi spor yorumcuları tarafından sert bir şekilde eleştirildi.

SPOR 20.06.2021, 21:30
14
Spor yorumcuları Milli Takım ve Şenol Güneş'i yerden yere vurdu!
A Milli Takım,    EURO 2020'de çıktığı üçüncü ve son mücadelede İsviçre Seferovic ve Shaqiri'nin (2) attığı gollerle maçtan 3-1 yenik ayrılarak turnuvadan sıfır puan alarak veda etti. Karşılaşmayı değerlendiren spor yorumcuları, Türkiye A Milli Takım Teknik Direktörü  Şenol Güneş'e ve oynanan oyunla beraber alınan sıfır puana sert tepki gösterdiler.
İşte spor yorumcularının Türkiye-İsviçre maçı değerlendirmesi: 
Mehmet Demirkol:
Kabus bu. Biliyoruz kabus olduğunu ve uyanmıyoruz. Üç maçtır daha da kötüye giden bir performans... Bunun sonuçları olacaktır tabii.
Yaşananların sorumluluğu yüzde yüz Şenol Hoca'da. %99 demiyorum bakın. Sorumluluk da bir şeyler yapmayı gerektirir. Birincisi, hoca ya çıkacak neden yapamadığını anlatacak, herkesi ikna edecek. İkincisi de... İstifa edecek. Başka yolu yok.
Zamanında 8-0 yeniliyorduk İngiltere'ye... Oralara döndük. O seviyelerde futbol oynuyoruz.
Şenol Hoca da paralize olmuş durumda. Üç yenilgi alabilirsin, orasında değilim... Ama bu başka. "Futbolda rezalet olmaz" deniyor ya, oluyor işte. Bunun adı rezalet. 2022 öncesi nasıl güveneceksin? Kabul edilebilir bir şey değil bu.
Tarihimizin en kötü şampiyona performansı bu. 1954, 1996 dahil... Yaşananların bir açıklaması ve aynı zamanda bir bedeli olmalı.
Tümer Metin:
Kimse kusura bakmasın! Teknik, taktik ve fizik olarak sınıfta kaldık. Teknik ve taktik açısından turnuvanın en kötüsüyüz, en kötüsü!
Sokaktan toplanmışcasına bir görüntü verdi Milli Takımımız.
Bizde her şey var ama bu seviyede olması gereken iki şey yok. İyi oyuncular var, iyi kulüplerdeler. Bizde organizasyon yok. Organize değiliz biz!
Şenol Hoca'nın çok emeği geçmiştir, benim de hocalığımı yaptı. 2002'de başarısı var. Takımı buraya getirmiş. Kendi tasarrufu ne olur bilmiyorum. Devir değişiyor. Hepimiz kendimizi yenilemek zorundayız. Devir hız devri!
Rıdvan Dilmen: 
Bizim, Avrupa şampiyonası özetimiz- TRT spikeri dostlarımızdan en çok duyduğumuz cümleler: 1- Maalesef top ağlarımızda!! 2- Hızlı çıkarsak tehlikeli olabiliriz!
Toplam yediğimiz gol sayısı 8, attığımız 1!! Verdiğimiz gol pozisyonu ise abartmıyorum 30... Sizce buradan bir teknik analiz çıkar mı?
Feyyaz Uçar: 
En iyi atak oyuncumuz aslında sağ bek olan, sol bekimiz Mert Müldür! Trajikomik bir durum bu. Türk halkına bunun hesabı verilmeli. Bu bir facia! Bizden kötü bir takım yok!
Çok acı bir durum. Uğurcan için neler söyleyebiliriz? Gelişecek daha... Antrene edilmeli, kat edecek çok yolu var. Merih, Çağlar... Türk Duvarı diyorduk ama Berlin Duvarı gibi yıkıldık. Çok fena yıkıldık hem de. Duvar yerle bir oldu.
Erman Toroğlu:
Bu kadro bunun daha iyisini yapmalıydı. Futbolcular mutsuz. Şenol Güneş'ten mutsuzlar, bu net. Şenol Güneş, Türkiye'yi seviyorsa istifa eder. Milli Takım'a yerli hoca derdim ama bu kadroya yabancı lazım.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı