Spor yorumcularından Şenol Güneş ve Milli Takım'a veryansın!

A Milli Takım'ın EURO 2020'de çıktığı ikinci mücadelede Galler karşısında oynadığı kötü oyunla maçtan 2-0 yenik ayrılması, spor yorumcuları tarafından sert bir dille eleştirildi.

SPOR 16.06.2021, 22:05
15
Spor yorumcularından Şenol Güneş ve Milli Takım'a veryansın!
A Milli Takım,   EURO 2020'de çıktığı ikinci mücadelede Galler karşısında Ramsey ve Roberts'in attığı gollerle maçtan 2-0 yenik ayrılarak tur umutlarını da söndürdü. Karşılaşmayı değerlendiren spor yorumcuları, Türkiye A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş'e sert tepki gösterirken, oynanan oyunun da vasatın altında olduğunu söylediler. 
İşte spor yorumcularının değerlendirmesi:
Mehmet Demirkol

Tümer Metin

Nihat Kahveci:

Uğur Meleke:

Kendi vasatının yüzde 50'sini oynayabilen bir oyuncu yoktu bugün. Şampiyonanın en kötü takımıyız şu anda. Kendimi aldatılmış hissediyorum. Turnuvada bu kadar akılsızca bir oyun beklemiyordum. 
Bazı okullarda not verilirken şöyle bir durum vardır;
Matematik: 60
Biyoloji: 50
Fizik: Değerlendirilemez
Bizim de bu performans sıfır ya da başka bir şey değil. Değerlendirilemez. Bu oyun değerlendirilebilir bir oyun değil...
"Çok üzgünüz. Nasıl başlayacağız, nasıl toparlayacağız, bilemiyoruz. Kelimeler ağzımda büyüyor, yutkunuyorum! Çok fazla üzgünüz. Futbolcularımız, teknik ekibimiz, herkes üzgündür. Bu şekilde düşünmemiştik."
"Bu maçta ne konuşabiliriz ki! İtalya maçında kabus gördük, yine aynısı oldu. Yeniliriz ama iki maçtır performansımız inanılmaz! Bizim Çocuklar derken bile içimizde sevgi kabarcıkları oluşuyor, böyle yenilmek olamaz. İnanamıyorum, inanmak da istemiyorum."
"Turnuvanın en kötü takımı biziz. Plan ve strateji anlamında çok fazla bir şey ortaya koyamadık. Euro 96'ya son torba takımı olarak gitmiştik. Euro 96'da daha cüretkar top oynadık ve daha çok umut verdik. Bu turnuva, en kötü Türkiye Milli Takımı performansı."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı