Stefan Kuntz: 'Büyük hatalar yaptık'

A Milli Takım'ın teknik direktörü Stefan Kuntz, Lüksemburg ile 3-3 berabere kalınan maçın ardından konuşarak 'Büyük hatalar yaptık' dedi.

SPOR 23.09.2022, 07:40
Stefan Kuntz: 'Büyük hatalar yaptık'
UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup 5. maçında Lüksemburg ile evinde 3-3 berabere kalan Milli Takımımızda teknik direkötr Stefan Kuntz maçı değerlendirdi.
İşte Stefan Kuntz'un açıklamaları;

Bugün iyi şeyler de oldu kötü şeyler de. Kötü şeyler daha fazlaydı. Tatmin edici bir skor değil. Grubumuzu lider tamamlayıp lig yülseldik. Ben her zaman öğrenen ve gelişen bir takım olduğumuzu söylüyorum. Bugün beraberliği son anlarda aldığımız için seviniyorum. Kaybetseydik geriye doğru bir adım atmış olurduk.
Takımın mantalitesini bir noktada beğendim. Her geri düşüşte geri dönmeyi başardık. Futbol ofansif ve defansif iyi oynanması gereken bir oyun. Bugün defansif olarak iyi değildik, büyük hatalar yaptık. Bu hatalardan ders almamız lazım. Bu seviyede bu tür hataların yapılmaması gerekiyor. Gelişimde geri gidişler muhakkak olacaktır. Bugünkü maçtan dersler alınmazsa geri gidiş olur, gerekli dersleri çıkarırsak bu gibi sonuçlar geri gidiş sayılmaz.
Bu maç öncesinde 3 savunmacımızı kaybettik. Olağandışı koşullarda oynanan bir maçtı. Üst düzeyde oynayan 6 oyuncumuz da bizimle değildi. Herkesin kendisine dersler çıkarması gereken bir maçtı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 05:53
Öğle 12:43
İkindi 16:24
Akşam 19:23
Yatsı 20:43
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı