Stefan Kuntz: Şansın da yardım ettiğini söylemeniz lazım

Stefan Kuntz, Letonya'yı 2-1 yendiğimiz maçın ardından açıklamalarda bulunarak "Şansın da yardım ettiğini söylemeniz lazım." dedi.

SPOR 12.10.2021, 07:20
2
Stefan Kuntz: Şansın da yardım ettiğini söylemeniz lazım
Türkiye A Milli Takımı, Letonya'yı 2-1 yendi. Stefan Kuntz, maçın bitiş düdüğüyle birlikte göz yaşlarını tutamadı. Alman teknik direktör, maçın ardından açıklamalarda bulunarak Bir maçı son dakika penaltısıyla kazanırsanız tümüyle hak ettiğinizi söyleyemezsiniz. Bu noktada şansın da yardım ettiğini söylemeniz lazım." dedi.
Futbolcuları için çok sevinçli olduğunu belirterek sözlerine başlayan Kuntz, "Bu galibiyetin son dakikada gelmiş olması özel kılıyor. Oyuncularımın mücadeleyi hiç bırakmamış olmalarını çok sevdim. Mantalitelerinin kötü olduğunu ve yeterli öz güvene sahip olmadıklarını söylüyorlardı. Onlar için çok mutlu oldum." dedi.

Zamanla daha iyi olacaklarının altınız çizen Alman teknik direktör, "Tümüyle iyi bir maç geçirdiğimizi söyleyemeyiz ama son çalışmaların ardından büyüyen bir takım ruhu olduğunu söyleyebiliriz. 1-0'dan sonra taktiksel değişikliklere gittik. Bugünkü galibiyet bize bir şeyler öğretebilir." sözlerini kullandı.
Stefan Kuntz, ayrıca "Yalnızca Türkiye'deki insanlar değil, Almanya'da yaşadığım yerdeki Türk taraftarların konvoy yaparak galibiyeti kutladığını öğrendim. Kazandığımız için mutluyuz. Türk halkıyla takım arasındaki bağı sıcak tutacağımızı söyleyebiliriz." şeklinde konuştu.

Letonya karşısında şansın da yanlarında olduğunu belirten Kuntz, "Yaptığım değişikliklerin ve dakikalarının doğru olduğunu düşünüyorum. İlk maçta bu kadar etkili olmamıştı. Oyuncu değişikliklerim hakkında eleştiri yapanlara saygı duyuyorum. Oyuna giren oyuncuların katkı vermesi nedeniyle mutlu olalım. Bir maçı son dakika penaltısıyla kazanırsanız tümüyle hak ettiğinizi söyleyemezsiniz. Bu noktada şansın da yardım ettiğini söylemeniz lazım." diyerek sözlerini noktaladı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı