Şükrü Çağlar’ın ölümünde şüphe var mı? Savcılıktan otopsi bilgisi

Ankara 29. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Şükrü Çağlar’ın evinde ölü bulunması beraberinde şüpheleri getirmişti. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı açıklamasında şüpheli durumun olmadığı ifade edildi.

GÜNDEM 18.06.2022, 09:45
6
Şükrü Çağlar’ın ölümünde şüphe var mı? Savcılıktan otopsi bilgisi
Ankara 29. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Şükrü Çağlar’ın, adliyeye gelmemesi üzerine polisler evine gitti. Evde yapılan incelemede Çağlar'ın öldüğü görüldü. Çağlar'ın ölümünün ardından Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada, “Yapılan incelemeler ve otopsi işlemi sonucunda ilk belirlemelere göre ölümün harici bir nedenden kaynaklanmadığı, şüpheli bir durumun olmadığı anlaşılmıştır.” denildi.

Açıklamada, “Ankara 29. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Şükrü Çağlar’ın, 17.06.2022 günü saat 16.15 sıralarında ikametinde, yakınları tarafından hareketsiz bir şekilde yatarken görülmesi üzerine durum Yıldızevler Şehit Adnan Kılıçoğlu Polis Merkez Amirliğine ihbar edilmiştir. Olayın Cumhuriyet Başsavcılığımıza iletilmesi akabinde görevlendirilen Cumhuriyet başsavcıvekili ve Cumhuriyet savcısı tarafından merhumun ikametinde incelemeler yapılmış, akabinde adli tıp kurumunda otopsi işlemleri tamamlanmıştır. Yapılan incelemeler ve otopsi işlemi sonucunda ilk belirlemelere göre ölümün harici bir nedenden kaynaklanmadığı, şüpheli bir durumun olmadığı anlaşılmıştır. Soruşturma Başsavcılığımız tarafından titizlikle ve tüm yönleriyle yürütülmektedir” ifadelerine yer verildi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı