Süleyman Soylu açıklama yaptı, Mehmet Ağar özür diledi!

Mehmet Ağar, "Bugün eğer mafya buraya giremiyorsa bizim burada olmamızdandır” sözleri nedeniyle İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan özür diledi.

GÜNDEM 13.05.2021, 13:40
10
Süleyman Soylu açıklama yaptı, Mehmet Ağar özür diledi!
Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in açıklamaları gündem oluşturmaya devam ediyor. Peker, Mehmet Ağar’ın ardından bugün de Süleyman Soylu ile ilgili iddialarda bulundu. Soylu da yazılı açıklamayla yanıt verince bu kez devreye eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar çıktı.
Sedat Peker’in Yalıkavak Marina hakkındaki iddiaları için "Bugün eğer mafya buraya giremiyorsa bizim burada olmamızdandır” diyen Ağar sözleri nedeniyle Emniyet teşkilatından ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan özür diledi.
Ağar, “Bütün eleştirilere hak veriyorum. Olayın kızgınlığından dil sürçmesi söz konusu. Benim bu tabiri kullanmam fevkalade yanlıştır. Bütün meslektaşlarımı incittiğimi düşünüyorum, kalbi özür diliyorum” dedi.
Sözcü TV'de konuşan Ağar, Cumhuriyet’in ulaştığı Mansimov'un sorgu kaydında yer alan ifadeler üzerine de açıklamalarda bulundu. Ağar, “Pensilvanya’ya Mansimovla birkaç kere gittik. Devletin bilgisi vardı” dedi.
Mehmet Ağar, iş insanı Mübariz Mansimov'u tehdit ederek Yalıkavak Marina'yı aldığı iddiasıyla olarak dün Sözcü gazetesinden Saygı Öztürk’e açıklamalarda bulunmuştu. Ağar Öztürk’e verdiği röportajda, “Ben alnı açık gezerim. Böyle olduğumu devlet de, millet de bilir. Benden, ehli namus olan, ehli vatan olan kimse şikayetçi olmaz. Ama son dönemlerde Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve PKK siteleri marina ve benimle ilgili yalan haberler üretiyor. Bunlar karşılık bulmuyordu. Şimdi farklı taktikler uygulanıyor. Beni gündeme getirmelerinin asıl nedeni de bizi buradan uzaklaştırmak. Bizi buradan uzaklaştırınca yapılacak olan da belli: Buraya mafya çökecek. Bugün eğer mafya buraya giremiyorsa bizim burada olmamızdandır” ifadelerini kullanmıştı.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise bugün Sedat Peker'in hakkındaki iddialarına karşın yaptığı açıklamada, Ağar'ın Yalıkavak Marina için kullandığı “Bugün eğer mafya buraya giremiyorsa bizim burada olmamızdandır" ifadesine şu şekilde tepki göstermişti:
"İnşallah saygısız gazetecinin çarpıtmasıdır. Benim devletim Libya’ya ve Karabağ’a çökülmesine fırsat vermedi. Kıytırık bir marinaya mafya bozuntularının çökmesine fırsat vermez. Türkiye eski Türkiye değil."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı