Süleyman Soylu'nun sigorta şirketi büyüdü: Tanıtımı Beştepe'de yapıldı

Süleyman Soylu'nun sigorta şirketi büyüdü. Soylu'nun şirketi Türkiye Sigorta acentesi oldu. Türkiye Sigorta'nın tanıtımı ise Beştepe'de yapılmıştı.

GÜNDEM 15.08.2022, 07:45 15.08.2022, 10:11
12
Süleyman Soylu'nun sigorta şirketi büyüdü: Tanıtımı Beştepe'de yapıldı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun "Hayatta en çok sevdiğim ses, sigorta ofisimdeki poliçe basan yazıcıdan çıkan cırt cırt ses" dediği sigorta şirketi ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Sözcü gazetesi yazarı Çiğdem Toker bugünkü köşe yazısında Süleyman Soylu ve Engin Levent Soylu'nun 2021 başına ortak kurduğu "Esigortan Sigorta Acentelik Hizmetleri A.Ş." şirketinden bahsetti.
Toplam 100 bin TL sermayeyle kurulan Esigortan'ın, son yedi ayda tanınmış sigorta şirketlerinden ardı ardına aldığı acentelikler Ticaret Sicil Gazetesi'nde kayda geçtiğini ifade eden Toker, "Esigortan'ın aldığı son acentelik, kendisini “prim üretiminde sektör lideri” olarak tanımlayan şirketten gelmiş: Türkiye Sigorta A.Ş." olduğunu yazdı.

10 Ağustos 2022 tarihli Ticaret Sicil Gazetesi'nde Türkiye Sigorta'nın Esigortan'ı “vekil tayin ettiğine ilişkin” karar yayınladığını duyuran Toker, Türkiye Sigorta'nın tanıtımının ise Beştepe'de yapıldığını yazdı.

Toker, yazısının devamında şu ifadeleri kullandı:

Türkiye Sigorta'nın tanıtımı, Cumhurbaşkanlığı Sarayı kompleksindeki Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapılmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Adını gücünden alan Türkiye Sigorta'nın sigorta sektörümüzü küresel rekabette zirveye taşımasını ümit ediyorum” demişti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı