Sünnet düğünündekilere açılan ateşte 2 kişi öldü, 8 kişi yaralandı

Balıkesir'in merkez Altıeylül ilçesinde bir kişinin, sünnet düğününe katılanlara silahla ateş etmesi sonucu biri çocuk 2 kişi öldü, 8 kişi de yaralandı.

ASAYİŞ 12.07.2021, 22:10
17
Sünnet düğünündekilere açılan ateşte 2 kişi öldü, 8 kişi yaralandı
Altıeylül'de, alkollü olduğu öne sürülen S.A, Ganibey Caddesi'nde düzenlenen sünnet düğününe katılanlara tabancayla rastgele ateş açtı.
Çevredeki vatandaşların bilgi vermesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olayda yaralanan K.D. (3), E.G. (31), A.G, N.D, U.G, Y.T, P.D, Ş.G, D.D. ve N.D. sağlık ekiplerince kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Ağır yaralanan 3 yaşındaki K.D. ve E.G. (31) müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Tutuklanan ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen S.A, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.
S.A, adliye çıkışında gazetecilerin sorduğu "Neden yaptın?" sorusuna, "Ağabeyimin intikamını aldım, abimi 30 kişi birden dövdü" diye kendini savundu.
Kendilerinin gelen misafirlerle ilgilendikleri sırada olayın gerçekleştiğini söyleyen Düğün sahibi Selahattin Say, "Mahalleli olarak tanıyoruz, herhangi bir husumetimiz yok. Olay esnasında sünnet düğününü yaptığımız Yiğitcan ve Selimcan da oradaydı. Dışarıdan gelen misafirlerimiz de vardı. Düğün esnasında ateş etmiş gitmiş. Herkes hastanede. Olay olduğu sırada herkes kaçıştı, yaralısı olanlar hastaneye gitti, biz de çocuklarımızı toplayıp eve girdik" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı