Süper Lig şike iddiasıyla çalkalanıyor!

Riva'ya adeta bomba gibi bir mektup düştü. Ahmet Nur Çebi'nin başında olduğu Kulüpler Birliği'nin, Süper Lig'deki son 8 haftanın araştırılması için Etik Kurulu'na mektup gönderdiği iddia edildi.

SPOR 29.05.2021, 01:55
2
Süper Lig şike iddiasıyla çalkalanıyor!
  Galatasaray'ın da, Beşiktaş'ın Hatayspor'u 7-0 yendiği karşılaşmada iki takımın Kamerunlu futbolcuları Aboubakar ve Billong'un görüşmelerinin incelenmesi için talepte bulunduğu öne sürüldü.
Hürriyet yazarı Tahir Kum ve gazetenin Galatasaray muhabiri Ali Naci Küçük, gündemi sallayacak iddialar ortaya attı. Kum, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin önderliğinde Kulüpler Birliği'nin TFF'ye son 8 haftayla ilgili 'Şike, teşvik' iddialarının araştırılması için mektup gönderdiğini yazdı. Mektubun çıkış noktası, Ahmet Nur Çebi'nin bazı kulüpleri zan altında bırakan açıklamaları ve bazı başkanlar, yöneticiler ve teknik adamların kaleciler ve hakemlerle ilgili imaları oldu.
Galatasaray muhabiri Ali Naci Küçük ise, Galatasara'ın Aboubakar ve Hatay futbolcusu Jean Claude Billong arasındaki görüşmesinin incelenmesi için TFF ve UEFA'ya başvurduğunu öne sürdü. Aboubakar'ın Billong'a milli takım sözü verdiği ve sonrasında Hataylı oyuncunun ilk kez Kamerun Milli Takımı'na seçildiği iddiası, Galatasaray'ın gerekçelerinden biri oldu.
Maç sonrası Billong'u takımdan gönderen Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş, gerekçesini şöyle anlatmıştı: Billong Beşiktaş maçından bir gün önce ayağına dövme yaptırdı. Dövme yapılan futbolcunun bacağı 1 hafta ağrıyor. Her topa sırtına döndü. Birçok pozisyon verdik, goller yedik. Böyle futbolcunun takımda kalmasını istemem. 'Bu adamı gönderelim' dedik. Bunun dışında varsa ekstra bir şey, bilmiyoruz.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı