Son Dakika

Süper Lig’de flaş: Beşiktaş şampiyonluk kutlayacak

Süper Lig’de şuanda resmi olarak 3. Sırada olan Beşiktaş’tan ortalığı ayağa kaldıracak bir çıkış geldi. Beşiktaş’tan “Şampiyonluk kutlamasını yapacağız" açıklaması geldi.

SPOR 25.05.2023, 20:55
14
Süper Lig’de flaş: Beşiktaş şampiyonluk kutlayacak
Süper Lig’in bitimine çok az bir süre kala Beşiktaşlı yöneticilerden Fenerbahçe ve Galatarasay’ı hareketlendirecek “Şampiyonluk kutlamasını yapacağız" açıklaması yapıldı.
Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF), deprem felaketi nedeniyle Süper Lig'den çekilen Gaziantep FK ve Hatayspor'un rakiplerine 3'er puan verilmesi kararı, Beşiktaş Kulübü tarafından ilk günden itibaren tepkiyle karşılandı.
Siyah beyazlı kulüp adına Beşiktaş kulübünün asbaşkanı Emre Kocadağ, önceki gün yaptığı açıklamada, "Lig bittiğinde, mevcut şekilde tescil edilmemesini isteyeceğiz. Bununla ilgili resmi başvuruda bulunacağız" dedi. Bu konuda kesin kararlı olduklarını belirten Beşiktaş yöneticileri“Objektif düşünen herkes takımımızın şampiyonluğu hak ettiği görüşünde. Biz de oyuncularımızın ve teknik heyetimizin bu başarısını karşılıksız bırakmayıp şampiyonluk kutlaması yapacağız" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı