Süper Lig'in en erken gelen golünü atan Muhammet Demir'den açıklamalar

10. saniyede attığı golle lig tarihinin en erken golünü kaydeden Gaziantep FK’nın başarılı golcüsü Muhammet Demir önemli açıklamalarda bulundu.

SPOR 22.10.2021, 20:15
5
Süper Lig'in en erken gelen golünü atan Muhammet Demir'den açıklamalar
Anadolu Ajansı’na konuşan Muhammet Demir, Gaziantep kentini çok sevdiğini ve bunu yüreğinde hissettiğini söyledi. Şehir için her zaman en iyisini yapmaya çalıştığını belirten Muhammet, "Geçen sene buradan ayrıldıktan sonra tekrar dönmeyi çok istedim ama sezon başladı ben sanki dönemeyeceğim gibi hissetmeye başladım ama kalbim hep buradaydı. Son saniyeye kadar hep bekledik ve sabrettik. Kısmet biraz da. Son saniye de olsa geldim ve oldukça mutluyum." dedi. 
Gaziantep'e geri dönüşünde Medipol Başakşehir'in eski teknik direktörü Aykut Kocaman'ın katkısını gördüğünü dile getiren Muhammet, "Aykut Kocaman buraya gelmemde etkendir. Kendisi burada mutlu ve huzurlu olacağıma inandı. O yüzden buraya gelmeme müsaade etti. Ona buradan teşekkür ederim. Burada sevildiğimi hissediyorum. Biraz duygusalım. Burada sevildiğimi biliyorum. Onunu için bir şeyler yapma isteğim, arzum ve başarılı olmam, buradan geliyor." Ifadelerini kullandı.  

Tecrübeli golcü, Medipol Başakşehir'e karşı 10. saniyede attığı ve Süper Lig tarihine geçen golünü ise şöyle anlattı: 
"Soyunma odasında Erol hocamızın öyle bir taktiği yoktur normalde. Hocamızın mı içine doğdu yoksa takım arkadaşlarımızın mı içine doğdu uzun başlamamızı söyledi hoca. 'Maça biz başlarsak uzun başlayacağız.' dedi. Ben başladım, sonra Joao Figueiredo'ya doğru top gitti ve indirdi, bir anda karambol oldu ceza sahası içinde. Baktım top benim önümde, vursam gol olacak diye hissettim. Güzelde bir gol oldu ama o an gol olup olmadığını tam kestiremedim çünkü neredeyse maç başlamamış gibiydi. VAR'dan iptal olmaz herhalde dedim, çok çabuk olunca tedirginliğe düştüm. Çok değişik ve tuhaftı. Bu golün eski takımım Başakşehir'e karşı olması benim için ayrıca değişikti ama maçtan sonra gelen tepkiler oldukça güzeldi. Benim hissiyatım gelecekte kendi çocuklarıma çok güzel bir anı ve hatıra oldu. İnşallah bunu kimse değiştirmez."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı