Süren'den Galatasaray'a Belhanda tepkisi: Usül ve zamanlama yanlış

Galatasaray'ın eski başkanlarından Faruk Süren, Belhanda'nın takımdan gönderilmesi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

SPOR 12.03.2021, 09:35
5
Süren'den Galatasaray'a Belhanda tepkisi: Usül ve zamanlama yanlış
Galatasaray'ın eski başkanlarından Faruk Süren, Belhanda'nın sarı kırmızılı takımdan gönderilmesini eleştirdi.
Yönetimin Belhanda ile ilgili aldığı kararı, "Usül olarak da yanlış, zamanlama olarak da yanlış" değerlendirmesinde bulunan Süren, "Her yönetimin oyuncusuyla sözleşmeyi tek taraflı feshetme hakkı vardır. Fakat neticelerine katlanmak suretiyle" ifadelerini kullandı
Fanatik'in haberine göre, yönetimin kararını değerlendiren Süren, "Usül olarak yanlış, zamanlama olarak da yanlış. Her yönetimin oyuncusuyla sözleşmeyi tek taraflı feshetme hakkı vardır. Fakat neticelerine katlanmak suretiyle... Zaten sözleşmesi bitecek olan bir oyuncu. Sezon sonunda kontratı yenilenmeyip sorun çözülebilirdi. Bu süreç bir cezayla da yürütülebilirdi. Ciddi bir yönetimsel zaaf söz konusu" açıklamasını yaptı.
GALATASARAY'IN ŞAMPİYONLUĞUN FAVORİSİ OLDUĞUNU SÖYLEDİ
Sarı-Kırmızılı ekibin şampiyonluk şansını da yorumlayan Süren, "Takım gayet iyi bir ivme yakalamıştı. Arada bir arıza oldu, bunlar da normal karşılanabilir. Daha çok sayıda maç var. Rakiplerin de ilginç maçları var. Şampiyonluğun en büyük adayı Galatasaray'dır. En ciddi takipçi ise Beşiktaş. Çok iyi bir takım oldular. Fenerbahçe iyi kadroya sahip olsa da, takım olamadı" diye konuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı