Sürpriz görüşme... Soylu, Şentop'a 10 bin dolar siyasetçiyi söyledi

Gelen son dakika haberi bilgisine göre, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sedat Peker'den her ay 10 bin dolar alan siyasetçinin kim olduğunu TBMM Başkanı Mustafa Şentop'a söylediği ileri sürüldü.

GÜNDEM 16.06.2021, 16:15
12
Sürpriz görüşme... Soylu, Şentop'a 10 bin dolar siyasetçiyi söyledi
TBMM’de sürpriz bir görüşme yaşandı… TBMM Başkanı Mustafa Şentop, “Sedat Peker'den her ay 10 bin dolar alan siyasetçi var” açıklamasının ardından soruşturma başlatılması için belge istediği İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile yaklaşık 1 saat görüştü. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sedat Peker'in kendisine yönelik iddiaları sonrası katıldığı TRT Haber canlı yayınında, “Keklemişler, ben ne yapayım. Kim keklemiş ise hesabını ondan sorsun, ayda 10 bin dolar hangi siyasetçiye gönderiyorsa ondan sorsun. Yanlışlıkla yazdıkları bir yere düşmüş.” ifadelerini kullanmıştı. Soylu canlı yayında isim vermezken Sedat Peker'den her ay 10 bin dolar alan siyasetçinin kim olduğu haftalarca tartışılmıştı. Muhalefetin baskıları sonucu TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Bakan Soylu’ya yazılı olarak bu siyasetçinin kim olduğunu sormuştu. Gelişmelerin ardından bugün Meclis’te Mustafa Şentop’u ziyaret eden Bakan Soylu,  10 bin dolar alan siyasetçinin kim olduğunu Şentop’a söylediği ileri sürüldü.
NTV Parlamento Muhabiri Özgür Akbaş, sosyal medya hesabından, “Meclis Başkanı Mustafa Şentop ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu görüşmesine ilişkin bir düzeltme yapalım, görüşme yarım saat değil bir buçuk saat sürdü ve aldığım bilgilere göre İçişleri Bakanı, mafyadan ayda 10 bin dolar alan siyasetçinin kim olduğunu Şentop'a söyledi...” ifadelerini paylaştı. Görüşmeye ilişkin henüz herhangi bir açıklama yapılmadı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mustafa Şentop ziyareti çıkışında gazetecilerin sorularını cevapsız bıraktı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı