Suudi yetkili açıkladı: Messi'yi de ligimizde görmek istiyoruz

Cristiano Ronaldo'nun ardından Lionel Messi'nin de futbol kariyerini Suudi Arabistan'da sürdürmesi için Suudi yetkililer çalışmalara başladı.

SPOR 24.01.2023, 20:10
3
Suudi yetkili açıkladı: Messi'yi de ligimizde görmek istiyoruz
Portekizli süper yıldız Cristiano Ronaldo, 2023'te dünya futbolundaki en kazançlı sözleşmeyi imzalayarak Suudi Arabistan'ın Al-Nassr takımına transfer oldu.
Ve böylece, Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo arasında yeni bir rekabet de başlamış oldu.
Ronaldo'nun Suudi Arabistan ekibiyle kazançlı bir sözleşme imzalamasının ardından Messi'nin de Al-Hilal'den yaklaşık 300 milyon Dolar'lık bir teklif aldığı öne sürülüyor.
Arjantinli efsane, Dünya Kupası'nı kazanmasının ardından henüz Paris Saint-Germain ile yeni bir sözleşme imzalamadı.
Ve İbrahim Alkassim, yedi kez Ballon d'Or kazanan süperstarla ilgili konuştu.
Suudi futbol patronu Marca'ya şunları söyledi: "Şu anda Lionel Messi'nin olası bir gelişi hakkında hiçbir şey bilmiyoruz.
"Suudi Federasyonu olarak bir gün Messi'yi bizim ligimizde görmek isteriz. Federasyonun fikri her zaman futbolumuzu geliştirmektir.
"Ve elbette Cristiano ve Messi'yi tekrar aynı ligde görmek istiyoruz, ama gerçek şu ki şu anda hiçbir şey tam olarak belli değil."
36 yaşındaki yıldızın, en az bir yıl daha Fransa'da kalmak istediği vurgulanırken Messi'nin, PSG ile yeni şartlar üzerinde bir anlaşma yapıp yapmayacağı belli değil.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı